Ограбиха Зорница Линдарева

Жертва на огромен обир стана манекенката Зорница Линдарева, съобщи "България Днес". Скандалната моделка нашумя преди няколко години като любовницата на Тачо - съпруг на четвъртата по красота в света Жени Калканджиева.

Папараците на вестника уловиха Линдарева във видимо притеснено състояние пред столичното I районно полицейско управление. От фотосите става ясно, че хубавицата разговаря с дознател от МВР, на когото най-вероятно разяснява детайли от криминалното престъпление. Потърсихме брюнетката за повече подробности по случая. Тя обаче не пожела да разкрие такива с мотива, че вече ревниво пази личния си живот от обществото и медиите.

"Ще ви призная само защо бях в полицията - преживях огромен стрес заради крадци. Става дума за задигнато имущество, нанесени са големи материални щети. Изключително неприятна история, след която се чувствам неспокойна и изплашена", разказа пред "България Днес" Зори Линдарева, която не уточни дали апаши са тършували нейния дом или жилището на родителите й.

"Знам, че не съм единствената, която е преживяла това. Докато не ми се случи, не знаех, че кражбите в столицата и страната драстично са се увеличили. Истината е, че полицията адекватно се задейства на момента, за което мога само да им благодаря. Надявам се в най-скоро време това престъпление да бъде разкрито и повече никога да не ми се налага да стъпвам в участъка за обяснения", посочи още манекенката.

Тя не скри, че от известно време насам е взела решението да не афишира подробности около събитията в личния си живот.

"Не мога да кажа, че съм спряла да излизам по светски коктейли и партита. Ходя, но се пазя много от клюки и интриги по мой адрес. Славата ми донесе доста удари, което всъщност се очакваше. Сега обаче никак не държа на присъствие под прожекторите", посочи още моделката.

Зорница Линдарева стана популярна преди няколко години, когато публично се разбра, че всъщност мъжът на Калканджиева има сериозни отношения с нея. На свой ред Жени никак не беше очарована от случката и от факта, че Тачо дори е водил сина си при по-младата Линдарева.

В периода, в който той очевидно е поддържал паралелна връзка и с двете жени, осветляването на любовната афера доведе до много спекулации, скандали и въпроси заедно ли са изобщо Жени и Тачо. Въпреки изневярата и предаденото доверие обаче те решиха да останат заедно и да продължат напред като семейство. Не след дълго участниците в любовния триъгълник дори станаха съквартиранти в сезон на телевизионния формат "ВИП брадър". Известно време и тримата живяха под един покрив и под зоркото око на Големия брат, а зрителите станаха свидетели на много откровения, сълзи и молби за прошка за обидите в миналото.

Днес Зизи, както я наричат близките й приятели, е претърпяла цялостна метаморфоза - нейни приближени издават, че Зори почти не пие алкохол. Преди време тя сама е споделяла, че е имала проблем с чашката, защото е твърде чувствителна и ранима.

"Пиех вино всяка вечер - една чашка, втора чашка, трета чашка... и стана така, че изведнъж нямаше помен от свежата Зорница. Пиенето не ми действаше добре не само физически, но и задълбочаваше емоционалните ми състояния", признавала е моделката.

Сега Линдарева се е фокусирала върху спорта, четенето на книги за психоанализа и е запалена по здравословния начин на живот. Това е видимо дори от личния й профил във Фейсбук. Там тя непрестанно споделя снимки от фитнеса, в който тренира, както и не пропуска да уведоми почитателите си каква литература чете. Мистерия остава само кой е новият мъж до нея.

"Ще кажа само, че се чувствам отлично - в мир съм със себе си и съм щастлива. Мисля, че не е никак важно да афиширам интимните си отношения пред обществото", посочи пред вестника Линдарева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица