На коя зодия аурата свети най-ярко?

Овен

О-оранжево небето

Рога №1 в зодиака се влияят от управляващата ги планета - Марс. Овните обичат да бъдат описвани като динамични, общителни и смели хора. Зад гърба им хората ги наричат арогантни комплексари, ревнивци и лъжци. Тяхната агресия съответно избива в подобаващата ярка аура. При здравия и доволен от себе си Овен тя е с оранжев цвят. (Между другото, оранжева е аурата на повечето духовни учители.) Увеси ли нос, сиянието му помътнява до землистозелено, което иде да покаже, че в главата му се въртят дребнави и злобни мисли.

Телец

Алена, като за бик

Под силното влияние на Венера упоритият земен знак има афинитет към зелените и кафявите цветове. Те го успокояват и уталожват малко егоизма и раздразнителния му нрав. Вибрациите на тези тонове карат положителните черти на Телеца - разумност, артистичност и лоялност, да разцъфтят. Аурата му обаче е в съвсем друг цвят. Яркочервена, тя отразява дълбоко вкоренения материализъм на вкоренения в земята Телец. Ако не се чувства добре, светлината й пак ще е червена, но в по-тъмен нюанс, излъчващ ярост, инат и нетърпеливост.

Близнаци

С цвят на залез

Меркурий - богът на лъжците и търговците е долетял с крилатите си сандали и ги е потупал по рамото. Затова Близнаците са станали такива мошеници, бъбривци и интересчии. Няма да е справедливо, ако не добавим, че имат и добри качества. Какви точно, трудно е да се каже. Със сигурност можем да ги опишем като артистични, талантливи и интелигентни, но не достатъчно задълбочени. Здравият и весел Близнак ще има оранжево-червена аура, подсилваща творческата му натура. Ако се чувства болен и нещастен - аурата става мътнорозова.

Рак

Мека синя светлина

Луната спи, Ракът - не. Той лежи в кревата, чатка с щипките и си мисли колко е самотен и нещастен. В тези мрачни моменти опитното око може невъоръжено да долови сиянието на астралното му тяло. Когато е тъжен, докачлив и недоволен от света, Ракът свети в червено. Но в останалите случаи аурата му е нежносиня. Ако синьото премине в електриково, това означава, че е включил на пълна мощност телепатичните си способности. Стане ли тюркоазено сиянието му, Ракът е запретнал ръкави да организира всички и всичко около себе си.

Лъв

Жълта, когато е лош

Добрият, любящ, топъл и приятелски настроен Лъв, дремещ в тучната ливада на любовта и приятелството, излъчва красива оранжева светлина. Аурата му става яркожълта, когато разяждащата амбиция изпълни сърцето му с отрова. В лоши моменти Лъвът става догматичен, властен, нетърпящ възражение и безпардонен. По принцип жълтата аура не означава нещо лошо - напротив, излъчват я хора, които са щедри и изпълнени с вътрешно щастие. Христос и Буда имали такава аура, твърдят очевидци, цитирани от ясновидци в интернет.

Дева

Светещо червено

Меркурий - вестителят, защитникът на пътниците и патронът на търговците и крадците, си играе и с душата на Девата. Затова представителите на този знак са хора с вкус, аналитични, пресметливи и методични. В другото си проявление са тесногръди, саркастични и снобари. В повечето случаи тези две същности някак успяват да съжителстват в един и същи човек. И затова, когато в главата й се въртят благи (доколкото е възможно) и хубави мисли, Девата излъчва ярка червена светлина. При пристъп на гаднярщина, аурата й покафенява.

Везни

Зелено, като на лечител

Венера ги прави кокетни, елегантни, усмихнати, общителни, дипломатични и като цяло много приятни за общуване. Същата тази богиня на красотата и любовта понякога накланя кантара на настроението им и в друга, по-неприятна посока. В лош момент стават нерешителни, алчни, докачливи и спорят за щяло и нещяло. Ако са бели и добри, аурата им е оцветена в яркозелено - природните лечители обикновено имат аура в този цвят. Помрачнее ли духът на Везните, помътнява и сиянието около материалното им тяло и добива мръснозелен цвят.

Скорпион

С цвят на кръв

Плутон и Марс се борят за надмощие над душата на Скорпиона. Затова той е така страстен, магнетичен и загадъчен, затова вътрешният му поглед прониква и в най-свитата душа и сякаш всичко разбира. И ако в този миг край него има човек, който вижда чуждата аура, то тя ще свети червена, като топла бликаща артериална кръв. Никой обаче не иска да слуша ехидния глас на мрачния му двойник - човек обсебващ, краен, садистичен и отмъстителен. Неговата светлина ще е замърсена, тъмночервена, като кръвта, която изтича от вените ни.

Стрелец

Люлякова аура

Юпитер е бог на небето, дневния светлик и бурите, гръмовержец, но и покровител на земеделието, пазител е на границите, защитник на свободата, гарант на клетвите и на победоносната война. Ясно е как тези разнообразни функции се отразяват на характера на родените под знака на Стрелеца. Философи и авантюристи със силна интуиция, тяхната лампичка сияе в лавандулов цвят - цветът на духовната дейност. Запънат ли се като същински говеда, или когато са повърхностни и мърлячи, аурата им се променя в мръснорозова.

Козирог

Като светофар

Богът на земеделието, справедливостта и силата - Сатурн, е направил от блеещата коза разумен и здраво стъпил на земята Козирог. Така сериозен, амбициозен, внимателен и силен, той предизвиква уважение, докато не наведе глава и не я кюсне с рогата напред в някоя стена. Защото Козирогът може да е упорит като магаре. Попаднал под лошото влияние на Сатурн, се превръща в песимист с куп лоши качества: безмилостен, дребнав, егоцентричен и стиснат. Тогава аурата му е яркожълта. Иначе положителният Козирог сияе в червено.

Водолей

Само цвят лилав

Уран и Сатурн си поделят славата за този венец на зодиака Водолей. Разбираемо е - при цялото му благородство, идеализъм, човеколюбие и поглед, взрян в бъдещето на планетата. Само в редки случаи (не повече от 60-70% от времето) този творец и мечтател се превръща в разбунтувало се инатливо и неразумно дете. И когато джеремето в него подаде глава, тогава ореолът над темето на Водолея се оцветява в розово. Иначе, щом е в състоянието на интелигентен, културен, зрял и разумен човек, Водолеят обикновено има аура в цвят лилав.

Риби

Розовото им отива

Не им е лесно на клетите Риби - от едната страна ги дърпа Юпитер и им шепне: “Дръж се, бъди мъж!”, от другата - богът на моретата Нептун нарежда: “Какъв мъж, бе, ти си Риба.” Затова и представителите на този знак не са наясно със себе си. Имат многобройни таланти, проницателна интуиция, емоционална интелигентност. Те са олицетворение на най-висшия човешки разум. В другата си крайност са непредсказуеми, ненадеждни, неустойчиви, нерешителни и... отмъстителни. В първия случай светят в розово, а във втория - в мръсносиньо.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл