Засякоха контейнер с радиоактивен товар във Варна

Катастрофира кола на съдебната власт с Ветко и Маринела Арабаджиеви

Депутат напира за поста на Меркел Норберт Рьотген влиза в битката за лидер на ХДС

Отхвърлиха жалбата срещу строежа на детската болница

Красимир Ангарски: Не е правилно да забавяме пътя към чакалнята на еврозоната

Бюлетините като тото фишове – мисия невъзможна

Русия обсъжда доживотен имунитет за президенти Предложението е на работна група в Думата

Москва осъдена да плати 50 млрд. долара за ЮКОС Решението на Апелативния съд в Хага не е окончателно

Разкриват кабинет по репродуктивно здраве в Горна Оряховица В него ще консултират едни от най-добрите специалисти във Великотърновска област

Радев прие покана от Путин да участва в отбелязването на Деня на победата в Москва Българският президент разговаря по негова инициатива с руския си колега за цените на природния газ

Само 20% от зеленчука на пазара е български Вносната стока по-евтина от родната

Обвинението внесе протест срещу оневиняването на подсъдим за 757 растения коноп

„Газпром“ сваля цените за България

Българка изчезна на остров Родос

Подхващат гръцки шофьор на ТИР за трафик на мигранти през Дунав мост 2

Пастир уби с тухла мъж от ревност

52-годишен мъж от шуменското село Сини вир е бил пребит до смърт с тухла от свой съселянин вечерта в събота. След 21,30 часа Юксел М. бил докаран в болницата в Шумен, а след два-три часа издъхнал. Имал травми по главата и гръдния кош, бил със счупен череп и премазан гръден кош.

В ареста за убийството е задържан Осман /52г./, който пасял овцете на селото. Според местни хора, двамата мъже се скарали заради фаталната Веска от селото, която била само година по-млада от тях. Преди години Осман имал връзка с нея, живяли заедно, после тя заминала в чужбина. Сега се завърнала и пастирът подозирал, че се среща с Юксел. Цялото село разнасяло пикантната клюка.

Кървавата драма станала след селско тържество, на което местните хора празнували избирането за кмет на Февзи Али. Черпили се, на празника бил и Юксел, и пил само ракия. Отбил се и Осман. Селският празник завършил към 18,30 часа и след това всички се разотишли, каза кметът Али. Двамата мъже се сбили на кръстовище близо до залата, където празнували. Никой не чул скандала, случаен минувач намерил Юксел в безпомощно състояние. А до него стояла овчарската торба на Осман. Според запознати, той бил зарязал и „оръжието“ си – тухлата.

Осман не се укривал. Пристигналите униформени го открили в дома на дъщеря му и му щракнали белезниците. И жертва, и убиец имали свои семейства. Жената и дъжерята на убития Юксел живеели в Турция, но тук имал сестри. Според кмета, досега селският пастир не се бил проявявал.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.