"Реал" отписва Бензема, атакува Левандовски

Роберт Левандовски от „Байерн“ е цел №1 на „Реал“, обяви в. „Ас“. Нашумелият поляк е планиран за заместник на Карим Бензема, отписан за „бялото“ бъдеще. Дори и да не влезе в затвора за 5 години, се смята, че французинът е осквернил клубния имидж.

„Има интерес от „Реал“, призна Цезари Кухарски, агент на стрелеца. Акцията вече е в действие, но е реално да се осъществи следващото лято. Успоредно „балетът“ вече напира за Алваро Мората от „Ювентус“, когото иска от януари. Тук потвърждението е от Ернесто Брондзети, мениджър на испанския нападател.

Бензема е признал при разпитите, че е бил връзка между своя приятел Карим Зенати и изнудвания Матийо Валбуена, твърди в. „Екип“. Деветката обаче твърдял, че отначало не знаел защо прави контакта. И после разбрал, че току-що излезлият от затвора негов близък от детинство искал пари, за да не публикува секс видео на халфа.

Класиката „Реал“ - „Барса“ ще се излъчва на огромни екрани по света. Испанската футболна лига организира акцията в събота.

Ще бъдат инсталирани панели в испанската военна база в Ливан, в Шанхай, Дубай и Маями. Кристиан Карембьо, Гайска Мендиета и Исмаел Урсаис ще бъдат звезди на футболните зрелища, които се очаква да съберат десетки хиляди фенове.

В интернет билетите на черно за „Бернабеу“ стигнаха 700 евро при номинал от 70 - 100. Очаква се цената да скочи до 1500 - 2000 евро. Схемата е позната - с обява се предлагат две химикалки (или два сандвича и т. н.) за 700 евро плюс билет за мача като подарък.

Коментари

Задължително поле