Син уби баща си след запой в Лом

Безработен от Лом преби до смърт след пиянски гуляй родния си баща. Най-вероятно престъплението е щяло да остане неразкрито, ако убиецът не потърсил помощ за погребението на родителя си.

Кървавата разпра избухнала в средата на миналата седмица в къща в крайния квартал на Лом "Стадиона". Кирил Миланов /41 г./ и 69-годишният му баща Милан Иванов седнали да пият заедно, но накрая се скарали.

И двамата злоупотребявали с чашките и запоите им обикновено свършвали със свади. Най-често синът се карал с баща си за пари, разказаха съседи. И във фаталната нощ от къщата се разнесли викове и удари, а на сутринта Кирил потърсил свой познат за помощ да погребе баща си.

Мъжът съобщил в полицията за смъртния случай и криминалистите изпратили тялото за аутопсия. Медиците установили, че пенсионерът е починал от тежки травми.Ребрата му били счупени и пробили белия дроб. Кирил Миланов е арестуван за 72 часа и прокуратурата иска постоянното му задържане под стража.

В присъствието на адвокат синът направил признания и разказал, че е бил и ритал баща си. По случая е образувано досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони