Мачовете и спортът по телевизията днес, сряда, 26 февруари 2020

На 26 февруари 2020 да почерпят

Дневният хороскоп на Алена за сряда, 26.02.2020

Мъж опита да взриви кола близо до Пентагона

Депутатът от ГЕРБ Станислав Стоянов: Населените места край Велико Търново стават все по-привлекателни за живеене и бизнес

Представиха в Свищов интернет платформа за стимулиране на предприемачеството на малкия и среден бизнес Разработката е за трансграничния регион

Пазарът в Лондон през 2020 г. ще се съвземе

Сделки за над $3 млрд. договори Тръмп с Моди (ИНФОГРАФИКА) Индия купува бойни хеликоптери на “Локхийд Мартин”

Сирийската армия превзе още един град в Идлиб

Песков: Русия не се меси във вътрешните работи на други държави

Путин: Държа подчинените си под напрежение

Румен Радев: Секторът на информационните и комуникационни технологии е „вододел“ за развитието на нациите

В Сърбия пристигна втора доставка на руските системи „Панцир С1“

„Изтрийте миналото” се открои на Берлинале Нестандартен френско-белгийски филм впечатли публиката

Скъсяват болнични след някои операции (обзор)

Крепостта Царевец светва във виолетово в подкрепа на недоносените деца

Крепостта Царевец във Велико Търново светва във виолетово по инициатива на общинската управа в подкрепа и знак на съпричастност към недоносените деца и техните семейства. 17 ноември е определен като Световен ден на преждевременно родените бебета.

В залата на Общинския съвет във вторник завеждащата отделението по неонатология на местната болница д-р Кина Николова и д-р Диляна Вачкова от кметството представиха наръчника „Всичко за недоносените бебета“. Старопрестолният град е сред първите в България, в които изданието бе презентирано. То разполага и с интернет платформа.

Община Велико Търново продължава да подкрепя неонатолозите в старопрестолния град. Наскоро в отделението бе представен нов интензивен кувьоз за новородени. Модерната апаратура е закупена в резултат на благотворителна кампания „Жълти стотинки“, инициирана от родители и от сдружение „Съзидание – 2012“ и подкрепена от Община Велико Търново. Дарителската акция стартира на 1 юни, а още преди време Община Велико Търново постави благотворителни касички в училищата и детските градини. Кампанията продължава, а следващата й цел е осигуряването на ламинарен бокс за нуждите на отделението.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.