Екоминистърът призова ВиК дружествата да ползват алтернативни водоизточници извън язовирите

Вдигат субсидиите за малките ферми

Отложиха делото за отстраняване на шефката на Басейнова дирекция – Пловдив

Гърция е блокирала стотици мигранти на границата с Турция (ВИДЕО)

Откриха газова планета, на която има подходящи за живот условия

Двама души са задържани в Сърбия за търговия с български паспорти

Откриха боен арсенал във варненско село

Бизнес и синдикати искат среща с премиера Борисов за тока

Магистрала „Струма“ през Кресна ще е готова през 2027 г. Строят трасето по избрания източен вариант с европари от следващия период

17 души от област Сливен са под наблюдение, след като били в Китай и Италия

Макет показва как е изглеждал Перперикон преди почти 20 века

Емил Караниколов: Ще има достатъчно спирт и маски по аптеките

Дружествата от групата ЕНЕРГО-ПРО Варна обявиха намеренията си за предстоящия ценови период

Мъж от Кюстендил е със съмнения за коронавирус

ВМРО застава категорично срещу поредната провокация на Ердоган – нова мигрантска вълна

Отнеха част от апартамент и нива на авер на Галеви (обзор)

Нива, част от апартамент, дружeствени дялове, пари и др. – общо за 177 935 лв., на приближения на братя Галеви – Апостол Чакалов-Тоци /31 г./ са конфискувани по Закона за отнемане в полза на държавата на имущество, придобито от престъпна дейност, постанови кюстендилският окръжен съд.

Тоци, коментиран като от сподвижниците на Галеви, излежа присъда от година и 4 месеца за участие в организирана престъпна група. Вземат му земеделска земя от 1409 кв.м в близкото с. Самораново, дружествени дялове за около 41 хил. лева, част от апартамент в Дупница за 14 790 лева и др. Решението за конфискация срещу него не е било обжалвано и е влязло в сила, обявиха магистрати. След излизането от затвора мъжът отворил автокъща за коли втора употреба, коментират по Дупница.

Делото за отнемане на имоти за около 4,2 мил. лева на братя Галеви пак в кюстендилския съд обаче все още е доникъде. На последното заседание в понеделник стана ясно, че вещото лице не е било допуснато в имота на братя Галеви в Ресилово с мотива, че те са го ползвали като наематели. Адвокатите им са представили договори за наем от 300 лв. месечно на семейство. Оценката експертът направил на око – от разстояние, извън оградите на имението на Галеви в Ресилово, призна той в залата.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.