На 4 април 2020 да почерпят

Нови занимания за Рибите, Лъвовете могат да получат заем – Дневният хороскоп на Алена

Вирус и вирусолог

Министър Захариева: Планът „Маршал“ ще бъде следващият европейски бюджет

Хората под 20 години със забрана да излизат по улиците в 30 турски града

Кристалина Геориева: Намираме се в период на рецесия, много по-лоша от световната икономическа криза

Парламентът прие актуализацията на бюджета на първо четене

Депутатите удължиха извънредното положение до 13 май

ЕС затворен за света и след Великден

Лекари от ВМА: Не сме почивали от края на февруари

Почина певецът, изпял „Ain’t No Sunshine“

Сексът ни дава сили срещу COVID-19

Обявиха договора за производство на самолетите F-16 Block 70

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Гешев за данните за манипулиране разпределението на дела: Ако е истина, това ще е коронавирус в съдебната система

Индия идва за пръв път на „Фудтех 2016“ в Пловдив

Индия ще се представи за първи път в Пловдив по време на международното изложение „Фудтех 2016“, което ще се проведе от 24 до 28 февруари в панаира в града под тепетата. Изложителите от азиатската държава ще акцентират на своята екзотична кухня и на оборудване за производство на храни, съобщиха организаторите.

Другата новина от Международния панаир-Пловдив е, че „Фудтех 2016“ става част от уникалния Град на виното, където отново съвместно ще се представят вина, напитки и храни. Оригиналната визия и богатата палитра от изискани продукти привлякоха близо 30 хиляди посетители в Града на виното при неговия дебют като част от „Винария 2015“.

Идеята за съвместно презентиране на храни, вина и напитки бе оценена високо от изложители, посетители, специалисти и потребители наред с уникалната атмосфера в стила на българските възрожденски селища, зоните за експозиции и дегустации и за гурме демонстрации. Новата концепция е причина за засиления интерес на изложители към „Фудтех 2016“, като в Града на виното ще се отдели по-голяма територия за българските деликатеси и работилниците за традиционни родни специалитети. Наред с фирми от хранителната индустрия във форума ще участват компании, предлагащи технологии, машини и опаковки.

„Фудтех 2016“ ще е част от мегафорума за агробизнес, вино, храни и туризъм, тъй като по едно и също време между 24 и 28 февруари в Международния панаир-Пловдив ще се проведат още 6 изложения – „Агра“, „БиоАгра“, „Винария“, „Апи България“, „Хорека“ и „Вкусовете на Италия“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.