Какви кошмари връхлитат зодиите?

Овен

Останал е на опашката

Сънувате, че сте в края на върволица от туристи, които се тътрят непоносимо. Водачите са две Деви и през цялото време се суетят и ви бавят още повече. Овните са всеизвестни бързаци - решат ли да направят нещо, хвърлят се и го свършват, преди другите да са се почесали по главата и да са изрекли: "Чакай сега да видим..." Затова за тях най-големият кошмар е друг да ги ръководи, особено пък ако ще е някой пипкав и бавен. Спят по малко - често 4-5 часа в денонощието. Но не защото не им се спи, а понеже са хиперактивни.

Телец

Някой ми е пил от чашката

Кой е този, седнал във вашето кресло? Натрапникът пие от вашата чашка, яде от вашата виличка. По дяволите! Дори на масата до него лежи вашият телефон и ключовете за колата ви. Всичките ви роднини и приятели седят около него, смеят се на шегите му и никой не ви забелязва. Не е честно! Телците държат на собствеността си, затова и узурпаторът ги изпълва с ужас. Другото, което ги плаши до смърт, е да са финансово зависими от някой друг. Телците няма да сънуват кошмари, ако спят в хубава, чиста и подредена спалня.

Близнаци

Сам и без интернет

Работите сам в помещение без прозорци. Компютърът зацикля и не може да ви зареди дори имейла. Батерията на телефона ви е паднала. Събуждате се плувнал в пот от ужаса пред самотата и безизходицата. Побутвате половинката си, за да споделите кошмара, но той/тя се поклаща някак странно. Дърпате завивката и виждате, че се е превърнал/а в мумия. Сън в съня - това е нещо нормално за сложната и неустойчива двойствена природа на Близнака. Закономерно, един от най-големите страхове на този комуникативен знак е самотата.

Рак

Инфестация в дома

Влизате си вкъщи и заварвате навалица. Забравили сте, че имате рожден ден. В дома ви са се намъкнали всякакви типажи - колеги, познати, непознати, дори кварталната магазинерка. На екрана на телевизора една след друга се появяват ваши снимки. Голи бебешки, с младежки пъпки, с отвратителна прическа, дори кадри от дебелия ви период. Пълна излагация! Добре, че се събудихте. Раците по принцип имат проблеми със съня - или спят прекалено много, или прекалено малко. Имат кошмари, защото пренасят проблемите от деня в сънищата си.

Лъв

Освиркват го в караоке

В караоке бар сте и пеете "Назад, моме Калино", ама се раздавате! Тълпата е пощуряла - свирка, вика "Уууу", мята по вас бутилчици от минерална вода и пластмасови чаши. Изобщо - кой е царят на кареокето?! Заглушават ви бурни ръкопляскания, така че не можете да продължите песента. Връщате се на масата и виждате, че гаджето ви си е заминало. На салфетка на масата има бележка: "Не ми се обаждай повече. Никога." Това нямаше да го сънувате, ако бяхте легнали по гръб в удобната си спалня. Лъвът спи най-добре по гръб и с човек до себе си.

Дева

Служебна драма

Зад тезгях сте и обслужвате опашка разгневени граждани. Не само че всеки е понесъл списък с оплаквания, но и се карат помежду си. Недоволни са от нещо, което вие сте направили - продукт, който се разработвали години наред или пък услуга, която някак се е провалила и сега вие сте пълен некадърник и глупак в очите на всичките тези хора. А те са готови да ви скалпират. Кошмарите на Девата обикновено са свързани с работата. Заспите ли, ви нападат сънища, породени от свръханализаторския ви, невротичен и критичен ум.

Везни

Скандал в ресторанта

За лошия сън на Везните са отговорни следните неща: компютърът, телевизията, късната вечеря, климатът, скандалът с половинката, недоспиването, а също и това, че са спали 12 часа предния ден. А ето и един типичен кошмар: предният ви зъб се клати. Опипвате го и той пада в ръката ви. Гледате ужасната дупка и се вайкате. Този сън символизира страха от промяната или от загубата на скъпо същество. Друг кошмар: някой ви вдига безумен скандал на обществено място. Това е в разрез с най-основния ви стремеж за мир и хармония.

Скорпион

Измяната на любим човек

Видите ли Скорпион, който не може да се излюпи от леглото, значи е тъжен или дори в депресия. Ведрият и щастлив от живота Скорпион (ако въобще съществува такъв) може да кара на съвсем малко сън. Съответно кошмарите го спохождат в моменти на тревога и душевно страдание. Те най-често са свързани с измяната на любимо същество. Децата Скорпиони, които по правило са с живо и буйно въображение, често страдат от кошмари, а понякога дори ходят в съня си. Този сомнамбулизъм обикновено се преодолява в по-зряла възраст.

Стрелец

На тясно в затвора

Дотолкова са ангажирани със света около себе си, че често не смеят да си легнат, за да не пропуснат нещо. Могат да издържат кратки периоди почти без сън. Те са хиперактивни и прекалено оптимистични. Розовите очила ги предпазват не само от суровата действителност, но и от нощните кошмари. Ако сънуват, Стрелците сънуват интересни, шарени сънища, често цели екшъни с гонитби, скрити съкровища и вълшебства. Типичен кошмар за Стрелеца би бил такъв, свързан с клаустрофобично тесни пространства, или че попада в затвор.

Козирог

Срам, бедност и мизерия

Най-лошият ви кошмар е следният: сънувате, че сте беден, окаян и работите някаква отвратителна, потискаща работа. Изведнъж пред вас се явява със заплашително вдигнат пръст новият ви шеф, който всъщност е бивш ваш подчинен. За практичния Козирог сънят е важно нещо. Човекът, който се опита да го лиши от нужната му доза сън, се превръща в най-злия му враг. Ако системно къртите, чукате и режете с флекс в блока, помислете дали нямате някой съсед Козирог, който вече крои планове как да ви отмъсти за издевателството.

Водолей

Филмът “Еквилибриум”

Спомняте ли си филма "Еквилибриум" с Крисчън Бейл? В бъдещето емоциите са ликвидирани с помощта на лекарство. Сцената от работното място на Бейл - всички служители в еднакви дрехи седят на еднакви бюра, с еднакви предмети върху тях, подредени по абсолютно един и същи начин. Ето това си е жив кошмар, ако питате Водолея. Място, където няма възможност да изяви индивидуалността си и е принуден да се съобразява с правила и да се слее с останалите. Между другото, Водолеите са хората, които имат нужда от най-много сън.

Риби

Гонят ви данъчни

За Рибите сънят не е само сън - той е опиум, скришен свят, по-истински от реалния, а също и убежище. Повечето Риби имат интересни и странни сънища, които могат да бъдат тълкувани. За съжаление често тези сънища се обръщат в кошмари. Като този: на вратата се чука. Отваряте - данъчни агенти. Обвиняват ви, че сте купували цигари без бандерол. Отричате, защото в реалния живот не пушите, но те не ви чуват. Тръсват пред вас огромен куп документи за попълване, от които нищо не разбирате. И ви крещят, крещят на главата...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл