Ексхибиционист се отърва условно за мастурбация пред ученички

Ексхибиционист беше осъден на 1 г. затвор условно с 4-годишен изпитателен срок за мастурбация пред непълнолетни момичета в Русе. Районният съд призна М.Б.Й. за виновен, че два пъти се държал непристойно на публични места и грубо нарушил обшествения ред.

"Деянието се отличава с изключителен цинизъм и дързост", мотивират се магистратите. Мъжът решил да впечатли ученичките още на централния площад в крайдунавския град, където си събул панталоните. Той започнал да търка и размахва половия си член пред момичетата.

Когато те си тръгнали, перверзникът продължил да ги преследва и пак си свалил гащите край близко училище. Този път той демонстративно им показал как се самозадоволява.

Това не е първият случай на осъден ексхибиционист в крайдунавския град. 35-годишният Е.Х. излежа 10 дни в ареста за свалени гащи в магазин за хранителни стоки.

Водният спасител на басейн влязъл на пияна глава в кварталната бакалия и поискал закуска, но отказал да я плати. После хвърлил подадената милинка и си свалил панталона, размахвайки мъжки прелести пред клиенти и 13-годишната дъщеря на магазинерката. Неин колега прекратил скандала, като размахал дървена бухалка и избутал пияницата навън.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини