Георги Христов призна: Имам две деца, но ги крия

Георги Христов призна, че има две деца, които умишлено крие от медиите. На въпрос дали има незаконен син, пред предаването „Папараци” той отговаря след кратка пауза: "Какво означава незаконен? Щом си има родител, значи е законен. Аз съм го признал".

След това той признава, че е станал баща и на второ дете, което е абсолютна изненада за зрители и почитатели. Той допълва все пак, че това не е тема, която ще обсъжда с медиите, допълва Днес бг. Георги Христов има син на 18 години от рускиня и още едно момче, от българка.

С признанието, че има двама сина, при това от две различни жени, певецът напълно затвори устите на недоброжелателите. Първородният му син даже вече е пълнолетен, но расте в Русия с майка си.

Той е плод на кратката връзка на Христов с руска балерина, която била част от негов балет за турне в средата на 90-те години на миналия век.

След завръщането си в Русия, жената изненадала певеца като му се обадила и го поставила пред свършен факт, заявявайки, че е родила дете от него. Изпълнителят не се колебал и заминал за Москва, където признал момчето.

Георги Христов призна още, че има и друг син, по-малък, от връзка с българка. Който също пази в дълбока тайна. Вторият му син и майка му редовно му ходят на гости в дома му, а това лято дори са били заедно на море.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица