Спецоперация срещу битовата престъпност в силистренското село Айдемир

САЩ още не са решили дали да изпратят ракети „Пейтриът“ на Турция

Джон Питърс отново се сгоди след 12-дневния си брак с Памела Андерсън

48 нови случая на коронавирус в Южна Корея

Директорът на ТЕЦ „Бобов дол“ е на свобода

Парламентът избра Кристина Андонова–Хитрова за зам.-председател на КРС Регулаторът ще има и двама нови членове - Анна Хаджиева и Ердинч Хайрула

Авторът на „Телефонна любов“ с нова книга

Глоба за лекаря и за служителя при фалшив болничен

Продажбите на автомобили в Китай се сринаха с 92% заради епидемията

Тита изкушава по прозрачна нощница

САЩ заплашиха да изтеглят военния си контингент от Косово причината е отказът на Прищина да премахне 100-процентовите мита върху сръбските стоки

Евгени Будинов стана баща на момиче

Руският посланик положи венец на Паметника на Съветската армия по случай Деня на защитника на отечеството

Патриоти едва не стигнаха до бой в парламента Председателски съвет ще наказва виновните

Петима задържани при спецоперация срещу битовата престъпност в Плевенско

Паднали дървета, пътни знаци и навеси в София заради вятъра снощи

Звеното за аварийно-спасителни дейности на Столичната община е обработило 27 сигнала за възникнали проблеми от вятъра през изминалата нощ, съобщиха от пресцентъра на Столична Община.

Премахване на паднали клони на пътните платна, паднали дървета в кв.Горна Баня и по Южната дъга, опасно скеле в кв. Гоце Дечев, отстраняване на силно увредени пътни знаци, навеси и рекламни пана в различни райони на града са част от задачите, които звеното изпълни през нощта. 90 сигнала за паднали клони по тротоарите и зелените площи в града са предадени за предприемане на действия по разчистването им на Столичния инспекторат, дирекция „Зелена система“ и на районните администрации. Осем екипа на фирмите, ангажирани с поддръжката на уличното осветление работиха през изминалата нощ по възстановяване на прекъснато осветление. Най-сериозни проблеми вятърът създаде в южните райони на София.

Работата на всички екипите ще продължи и през днешния ден.

От Столична община призовават, заради продължаващия вятър и през днешния ден, гражданите да отстранят от прозорците и балконите си недобре закрепените предмети, а на управителите на строителни фирми да проверят състоянието на оградите и строителните скелета, както и да предприемат действия по обезопасяването им. Призоваваме гражданите да са внимателни при предвижването си на открито.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.