"Виваком" получи предложение да влезе в "Левски", получава 13 милиона акции

Българската телекомуникационна компания ще влезе в Левски. Телекомът получи предложение по време на Общото събрание на акционерите да стане част от клуба.

Официално БТК получи покана да влезе като акционер в клуба. Очаква се компанията да внесе определена сума, в замяна на което ще получи 13 милиона акции.

„Българска телекомуникационна компания“ ЕАД, съкратено БТК, е български телекомуникационен оператор, известен повече с търговската си марка "Виваком".

Точка от дневния ред на срещата беше и обявяването имената на членовете на Управителния съвет, част от който бяха поканени да станат телевизионните водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Присъединяването към екипа на любимия син клуб е сбъдната мечта за собствениците на продуцентската компания “Междинна станция”, които освен че са трето поколение наследствени левскари, по проучване на Галъп са и сред петте най-разпознаваеми популярни привърженици на отбора.

В "Левски" София Иван и Андрей ще отговарят за маркетинговата, медийната и пр политиката, като вече представиха подробно разработена програма за 12 месеца. Тя включва както създаването интернет телевизионен канал “Левски”, интерактивна уеб страница, фейсбук проект, мърчъндайзинг и реклама, така и етичен кодекс за играчите и служителите на клуба, комуникационна програма с образователна функция /насочена към децата и тийнейджърите/ и със социална функция /насочена към ветераните и привържениците пенсионери/.

Коментари

Задължително поле