Нагли обири на автомати за кафе в Елхово (видео)

Зрител на Нова телевизия изпрати видео от охранителна камера, на което се вижда как млад мъж разбива машина за топли напитки и си тръгва с касата с парите в Елхово. Само за една вечер на главната улица в града са обрани 5 кафеавтомата. Оказва се, че дори и наличието на видеонаблюдение не винаги помага, когато крадците решат да действат.

До момента жалби в полицията са подадени само за 3 от обраните 5 машини. За Петър Гинев, собственика на една от машините това не се случва за първи път. И предишния път охранителната камера е записала крадеца. И тогава той е подал жалба в полицията, но без резултат.

„Така както е тръгнало в полицията ще направят една пълна колекция от мои мили спомени”, коментира той. Само от машината на Петър крадецът е взел около 350 лева.

„За мен лично проблемът не е толкова в загубата на пари, колкото в причинените неудобства в следствие на спиране на работата на автомата, поръчване на резервните части и най-вече това постоянно очакване, че ще дойде някой от някъде и ще открадне отново”, заяви Петър. И той и останалите собственици разчитат на телевизията да помогне кражбите да спрат.

Коментари

Задължително поле