Иван и Андрей - двама мъже, които правят общо човек и половина

"Приятелствата не се развалят нито от жените, нито от парите, нито от славата и така нататък. Приятелствата се развалят само от егото - отбелязва Иван в интервюто, дадено заедно с Андрей за "Всичко за семейството".

"Ние засега се справяме добре. Мисля, че тайната ни е, че сме достатъчно умни, за да знаем, че почти винаги две е повече от едно."

На свой ред Андрей допълва: "Да си влияем в личен план - не. Да се съветваме и да се поучаваме - донякъде да. Отношенията между нас са толкова изпитани във времето, че напомнят на Великата китайска стена. В смисъл, че са поочукани." За постигнатото досега от творческия им тандем Иван казва: "Всеки ден ми се струва, че нищо сериозно не съм постигнал. Богат не съм. Но почти всеки ден се чувствам много щастлив."

А Андрей добавя: "Така съм устроен и аз, че всичко, постигнато до вчера, за мен вече престава да е успех. Богатите хора в България обикновено не са тези, които ги дават по телевизията и за които всички знаят. Изкарвам достатъчно, за да живея добре. Щастлив съм в около 50% от времето. В останалото не съм нещастен, а по-скоро замислен." Двамата споделят още откровения, издават и интересни подробности около развитието на новото тв риалити "Фермата", които може да прочетете в новия брой на "Всичко за семейството"

В новия брой на "Всичко за семейството" ще откриете още историята за рода Вагенщайн и за семейния им бизнес, разказана от Жаки Вагенщайн, която поема стратегията на издателство "Колибри". Ще прочетете за творческия тандем на Андре Шандел и нежната му половинка Вера - ослепителната блондинка от "Сентиментъл суингърс", която сбъдва най-съкровената си мечта благодарение на своя съпруг

Рубриката Наръчник за родители ще ви предложи интересни идеи как да си върнете властта, ако каката или баткото командват у дома, ще разберете и как интелигентността на детето пречи на ученето. Почитателите на приложната психология ще открият 10-те правила на британската психоложка Еми Съдърленд как да превъзпитате мъжа си, вдъхновени от превъзпитанието на... кучето. Ще откриете и модни съвети за настъпващата зима и нейният хит - туидът, много рецепти и препоръки за здраве, красота и добра форма.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица