Патрулки преследваха в Девин 15-годишен, задигнал мерцедес

Патрулки преследваха в Девин 15-годишен задигнал Мерцедес S320.

Ученикът Д.К. цял ден бил в компанията на 36-годишният собственик на луксозната кола. Мъжът е от Перущица и работи във Великобритания. В Девин бил отседнал в хотел.

Вечерта пиян хлапакът го издебнал и му взел ключовете за колата, която била на паркинга пред хотела. Ученикът подкарал Мерцедеса из града, но местните полицаи го засичат, че е зад волана и понеже им е познат с други прояви, веднага се усъмняват и започват преследване. По време на гонката хлапакът блъснал автомобила, при което го одрасква от цялата лявата страна. При удара хлътва и левия заден калник.

лед като катастрофирал с колата, пияния хлапак се пробвал да избяга, но бил заловен и задържан за 24 часа. Пред полицаите той отказал кръвна проба за алкохол. По случая е образувано незабавно производство, ще бъде назначена съдебно-психиатрична експертиза на малкия престъпник. Тийнейджърът е криминално проявен, срещу него има няколко досъдебни производства за наркотици и кражби. Има вече и присъда с обществено порицание за опит за отнемане на друг автомобил.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони