Харчим по 20 евро за риба на година

2 пъти повече чужденци работят у нас 198 са получили „синя карта”

Патриотите решават за Миглена и Марияна Избирателите са ме пратили в парламента и би следвало да се върна, каза пред “Труд” Валери Симеонов

Десислава Атанасова: Коалицията не е застрашена, защото оставката на вицепремиера Валери Симеонов беше личен акт

Българските антарктици стигнаха до остров Ливингстън

Скатов се подготвя за изкачването на 14-ия си връх

Шеф на „Нисан“ арестуван за измами Укривал доходи и харчел фирмени пари за лични нужди

Испания иска гаранции за Гибралтар в проектоспоразумението за Брекзит

Обучават лекари и психолози за ранно откриване на депресия

Соня Йончева идва в България Звездната прима пристига за кинопремиера

Над 200 ученици се запознаха с културата и традициите на Австрия Областният управител на Велико Търново проф.Любомира Попова прие посланика на Австрия

22 г. затвор за двама трафиканти на хероин

Германия прекрати оръжейния експорт за Саудитска Арабия

Млади изследователи от Стопанска академия представиха свои разработки Творческите работи бяха презентирани на 11-та докторантска научна сесия

КПКОНПИ е внесла иск за отнемане на имущество от Евелин Банев-Брендо и семейството му на стойност 23 275 542 лева

Актьорът Славчо Пеев съден за хиляди от „Топлофикация“

Актьорът Славчо Пеев се оплака в ефира на bTV, че „Топлофикация“ – София го съди без да го предупреди и дори го е осъдила за 4000 лева задължения за парно. „Тук пише просрочени 415 лв към 15.10.2015, а не 4000 лева. Отивам да изтегля от банката пари и ми казват: Имате запор и ми дават решение на съда, оплаква се Пеев.

Срещу Пеев „Топлофикация“ София е завела две дела за неплатени сметки от 2007 година до 2014 година е първото дело. Второто дело обхваща периода от декември 2011 до юни 2013 г., обясни по телефона пиарката на дружеството Елизабет Павлова.

Актьорът обаче твърди, че не е уведомен. Има призовкари, които трябва да не те намерят и те ходят в друг квартал, за да не те намерят. Аз най-малко съм човек, който може да не бъде намерен, отсече Пеев.

Г-н Пеев е бил предупреден, че има задължения, категорична е Елизабет Павлова. „Къде съм се подписал, че съм предупреден“, попита емоционално актьорът в ефир, след като между двамата започна разправия. Пеев е категоричен, че ще си търси правата до край, тъй като бил осъден за прогнозни сметки.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.