Актьорът Славчо Пеев съден за хиляди от "Топлофикация"

Актьорът Славчо Пеев се оплака в ефира на bTV, че "Топлофикация" - София го съди без да го предупреди и дори го е осъдила за 4000 лева задължения за парно. "Тук пише просрочени 415 лв към 15.10.2015, а не 4000 лева. Отивам да изтегля от банката пари и ми казват: Имате запор и ми дават решение на съда, оплаква се Пеев.

Срещу Пеев "Топлофикация" София е завела две дела за неплатени сметки от 2007 година до 2014 година е първото дело. Второто дело обхваща периода от декември 2011 до юни 2013 г., обясни по телефона пиарката на дружеството Елизабет Павлова.

Актьорът обаче твърди, че не е уведомен. Има призовкари, които трябва да не те намерят и те ходят в друг квартал, за да не те намерят. Аз най-малко съм човек, който може да не бъде намерен, отсече Пеев.

Г-н Пеев е бил предупреден, че има задължения, категорична е Елизабет Павлова. "Къде съм се подписал, че съм предупреден", попита емоционално актьорът в ефир, след като между двамата започна разправия. Пеев е категоричен, че ще си търси правата до край, тъй като бил осъден за прогнозни сметки.

Коментари

Задължително поле