Грандиозно посрещане на Нова година в НДК

Мотото на събитието е “Нова Година на 3 континента”

Тази година за първи път в България се организира посрещане на Нова година в НДК от подобен мащаб. Рекламните материали вече заливат столицата и все повече хора започват да проявяват сериозен интерес. Организаторите, Purple Point, искат да докажат на гостите си, че София също може да бъде център на грандиозни събития и не е необходимо българите да пътуват до скъпи дестинации, за да преживяет една различна и незабравима Нова Година. Идеята им е да пресъздадат атмосферата на три от най-празничните и космополитни градове в света. “На Нова година гостите ще могат да се потопят в магията на Париж, Ню Йорк и Истанбул и да съпреживеят атмосферата на различни култури, носещи със себе си букет от емоции и преживявания, споделя Илиян Матеев от Purple Point.

Изпълнителите, които ще забавляват публиката са Лили Иванова, Васил Найденов, Васил Боянов–Азис, NANA, Downlow, Гвардейският представителен духов оркестър, Стефан Рядков, Уникалните гласове, Квартет “Интро”, Калин Вельов с Amazonia Dance Project, Миленита, Део, балет “Респект” и много други звезди. Лили Иванова ще представи новите си песни и ще изпее вечните си хитове във ВИП зона – Париж, която ще се намира в зала 3 на НДК. Васил Найденов пък ще е изпълнителят в Парти зоната, обособена като Ню Йорк, със специално издигната сцена в западното крило на НДК. Азис ще бъде звездата на Oриента в декорираното като Истанбул източно крило на НДК. Гостите от ВИП зоната ще имат свободен достъп и до Парти зоните Ню Йорк и Истанбул, а закупилите куверти за Ню Йорк и Истанбул ще могат да се забавляват и на двете сцени.

„Цените на кувертите са коректните и единствено възможните за предлагането на подобна приказка. Във ВИП зона – Париж, където ще пее Лили Иванова, цената на куверта е 360лв на човек, а за деца под 16 години има 20% отстъпка. Това включва 7-часова програма, 4 степенно гурме меню, както и дегустация на лимитирана серия уиски и пури. Цената на куверта за Парти зони “Ню Йорк” и “Истанбул” е идентична – 150лв на човек и 250лв за двама, а за децата намалението е 30%. Той също включва 7 часова програма, специално подготвено парти меню с храна и напитки.” споделя още подробности от кухнята Матеев.

Организаторите разказват още, че подобно културно-масово мероприятия и то от такъв мащаб никога досега не е правено у нас. Желаният ефект на междуконтиненталност и разнообразие на атомосфери ще се получи благодарение на добавената реалност (3D mapping), холограми и декор, които да засилят усещането за пренасяне в друго измерение.

По мащаб събитието е много голямо и се очаква посещаемостта да е от около 800 души само във ВИП зона „Париж“ и над 4000-5000 в ПАРТИ зоните „Ню Йорк“ и „Истанбул“. За всички ще бъде осигурена седемчасова новогодишна програма, както и кетъринг. Ще има както седящи места, така и специално издигнати барове, от които гостите ще могат да си поръчват отделно от куверта това, което желаят.

„Вярваме, че с това събитие ще поставим началото на една нова култура на празнуване, на споделяне на невероятната емоция с много позитивни празнуващи хора. Време е България също да стане епицентър на грандиозни спектакли и шоу-програми“, обобщи Илиян Матеев.

Закупуването на куверт е възможно през Eventim, Ticketportal, Ticketpro и от касите на НДК, а повече информация за събитието всеки може да намери на www.purplepoint.bg.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл