Гаджето на Рая Агонцева учи сумо, но тя го пердаши

Някои я наричат второ поколение риалити звезда. Причината е, че Рая Агонцева има (не)щастието да е дете на Антон и Дияна , които зрителите на Би Ти Ви вече познават като едни от най-интересните участници в „Сървайвър”.

Феновете на „Фермата” обаче установиха, че най-младата участничка в предаването не е просто „детето на тати”, а млада дама, която знае как да се защитава, но и да атакува противниците си и сама.

След като излезе от фермерския „затвор”, твърди, че стресът да се завърнеш обратно 100 години напред в цивилизацията е най-вече в това да се научиш, че можеш да живееш спокойно, без да те следят камери нонстоп. Първото нещо, което направила, след като излязла от шоуто, било да си вземе истински душ, вместо традиционното обливане с вода от кофи в продължение на 2 месеца. След това се наслаждавала на удоволствието пак да има достъп до нормална печка и климатик. Даже не се сетила да си проверява съобщенията във фейсбук - направила го едва на другия ден. Иначе твърди, че условията във „Фермата” не я притеснявали. По някое време всичко ти става рутина, даже ваденото на вода от кладенеца, разказва Рая. И допълва, че всъщност най-трудното за нея са били отношенията с хората вътре. Аз не успях да се слея с останалите и все бях „на въпреки”, признава тя.

Въпреки че Агонцева твърди, че леко е напълняла във „Фермата”, защото там „диетата” е била боб и леща, едва ли й е трудно да си върне добрата форма. Още повече, че продължава да тренира баскетбол. Най-голямата й гордост е постигането на второ място в републиканското първенство заедно с отбора за девойки на НСА. Рая се запалила по този спорт още в четвърти клас, когато в училище дошъл треньор, за да издирва бъдещи баскетболни таланти. Записала се на тренировките, а малко по-късно увлякла и сестра си Нели по този спорт. Нели, която все още е ученичка, вече е успяла да стане републиканска шампионка.

Освен любовта към баскетбола в семейство Агонцеви има и други страсти. Една от тях е катеренето по върхове и планини. Фамилията успяла да посети всичките 100 национални обекта от движението „Опознай родината” и да вземе печати от тях само в рамките на една година. Рая и сестра й Нели получили като награда златни значки. Това беше идея на мама, за да изкарваме по-дълго време заедно цялото семейство, разказва Рая. Така хем си правели забавни екскурзии, хем провеждали своеобразен семеен тиймбилдинг.

Другата традиция, която вкъщи много уважават, е да посрещат Новата година на Белмекен. И тази година ще я спазят, споделя Рая.

Освен на семейството си, докато е била във „Фермата”, младата дама със сигурност е липсвала и на още един човек - нейния приятел Кристиян. Двамата се познават от деца, но станали двойка заради… цигарите преди време. Той искал да се откаже от тях, а тя издишвала дима си точно в лицето, за да го дразни. Не е ясно колко време е продължила тази игра, но постепенно познанството им се превърнало в любов. Все още не живеят заедно, но домовете им са много близо един до друг. Кристиян учи сумо в НСА, но преди време в интервю за Би Ти Ви сподели, че Рая го пердаши. Самата Рая признава, че се случва да го напада, когато се скарат. Иначе за гаджето си твърди, че е единственото момче, което е успяло да й влезе дълбоко под кожата, а връзката им описва като истинска приказка.

След като излезе от шоуто, Рая се е отдала на лекциите по право в УНСС, където е първокурсничка. Иначе вече има опит и като модел, дори е кандидатствала за конкурса „Мис България”. И независимо че събра и негативни отзиви сред зрителите заради по-рязкото си поведение във „Фермата”, със сигурност са се увеличили и почитателите й, които пълнят фейсбук профила й с комплименти.

Текстове под снимки:

Фамилията Агонцеви - дъщерите Рая и Нели, мама Дияна и тати Антон.

Двете сестри са и много близки приятелки.

Рая във „Фермата”. Агонцева твърди, че леко е напълняла в шоуто.

Рая с приятеля си Кристиян.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл