Гришо: Не знам какво ще правя след 3 седмици, камо ли дали ще играя на турнира в България догодина

„Започнах работа с нов треньор, не знам какво ще правя след три седмици, а какво остава за следващата година. Още е рано да се каже дали ще участвам в турнира от АТП в България“, коментира Григор Димитров на въпрос дали ще вземе участие в планирания тенис-турнир в България през следващата година. Той даде специална пресконференция преди демонстративния си мач с Гаел Монфис, който е в събота от 20.00 часа.

„Единственото нещо, върху което искам да се фокусирам другата година, е всичко да зависи от мен и отбора ми. Искам да изградя мой почерк, за момента чувствам, че правя някои неща много добре. Искам да спечеля някой от големите турнири. Когато се работи правилно, резултатите идват“, продължи Димитров.

„Изведнъж се натрупаха много неща. Не искам това да звучи като извинение. Не съжалявам за нито едно от решенията, които съм взел. Не съм обезкуражен. Всичко се мени. Един ден си 8-и, на другия си 28-и“, добави Димитров.

Колкото до това какво би казал на критиците си, които го набедиха, че отказал да играе в мача за Купа Дейвис за България срещу Унгария, тенис-талантът ни каза: „Всеки си казва мнението. Не мога да коментирам много по този въпрос. Винаги съм играл за България, когато съм могъл“.

Коментари

Задължително поле