Самотна възрастна жена от село Дрен получи дърва и лекарства 78-годишната Баба Седефка е готова да върне добрината

Пълен пакет звезди в „Гринго“ Екшън комедия от Наш Еджъртън

Водач с тежки травми след катастрофа край Търново

Герджиков атакуван два пъти от телефонни измамници Искали му 20 хил. лв., иначе щели да убият жена му и него

Емил Димитров: Най-много корупционни практики има при горивата

Електрошок със силата на 1914 коня Хърватското чудо е най-бързият електрически автомобил

Кой се мръщи на чисто ново “Порше”?

Асен Блатечки: Много искам да си партнирам с Анджелина Джоли

Владимир Путин упражни правото си на глас на президентските избори в Русия (ВИДЕО)

Голям горски пожар в Австралия евакуира хиляди хора

Силите на Турция са влезли в град Африн

Вижте какви щети е нанесъл бурният вятър в София през нощта (СНИМКИ)

Дария Симеонова кара самолет, скача с парашут Пиарката Наталия от "Откраднат живот"

“Наполеон” на глобализма Изпълнението на проекта за създаване на „Съединените щати на Европа и Америка“ бе осуетено от Тръмп

Шест екипа на дирекция „Аварийна помощ и превенция” са отреагирали на близо 50 сигнала за паднали клони и дървета в столицата

Никола Добрев стана “Мистър Икономика” 2015

Инж. Никола Добрев, председател на Съвета на директорите на КЦМ 2000, стана Мистър Икономика за 2015 година. Наградата му бе връчена от премиера Бойко Борисов на церемония в хотел “Маринела” в столицата. Мисис Икономика стана Петя Димитрова, председател на управителния съвет и изпълнителен директор на Пощенска банка. 

Наградите Мистър и Мисис Икономика от тази година вече се връчват от “Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България” (КРИБ). Председателят й Кирил Домусчиев съобщи, че над 500 фирми са направили номинациите в различните категории тази година. В категорията “Финанси и застраховане” наградата отиде у Борислав Тодоров, управител на Кюн Лизинг и АкорТ ООД. В категорията “Индустрия” отличен с приз бе Светлин Стоянов, изпълнителен директор на МТГ-Делфин.

В категорията за информационни технологии, наградата бе връчена на Цветан Алексиев, изпълнителен директор на Сирма груп холдинг, в раздел “Услуга и търговия” – на Димитър Димитров, изпълнителен директор на Софарма Трейдинг. А в раздел “Транспорт и логистика” награда получи Христо Христов, създател и изпълнителен директор на Дискордиа. 

Министърът на земеделието и храните Десислава Танева връчи наградите в раздел “Земеделие и хранително-вкусова промишленост” на Георги Милев, собственик на Елеа ЕООД. В раздела “Най-добър старт в кариерата”, наградата отиде в управителя на Джобтайгър Светлозар Петров, а в раздела “Подкрепа за стартиращ бизнес” – у Ангел Геков, председател на управителния съвет и изпълнителен директор на Българска банка за развитие (ББР).

Тази година бяха връчени 2 специални награди.

За “Борба със сивата икономика” бе отличен изпълнителният директор на Маster Card Europe за Балканите Артур Туремка. Почетен златен знак на КРИБ по случай 60-годишнината си получи Светослав Глосов, председател на Камерата на строителите в България. 

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.