Двама са под наблюдение за симптоми на коронавирус във Велико Търново

„Ковид-19“ най-опасен за възрастни и болни Изводите са от мащабно проучване на над 44 000 случая

Евродепутатът Ангел Джамбазки, пред “Труд”: „Да, България“ са в съюз с крайнолеви срещу България

Ретроградният Меркурий вади недостатъците на политиците

Купуваш винетка, за да отидеш на работа Шосетата до Банкя, Бистрица, Панчарево и Железница са с такса

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 19 февруари 2020

Засякоха контейнер с радиоактивен товар във Варна

Катастрофира кола на съдебната власт с Ветко и Маринела Арабаджиеви

Депутат напира за поста на Меркел Норберт Рьотген влиза в битката за лидер на ХДС

Отхвърлиха жалбата срещу строежа на детската болница

Красимир Ангарски: Не е правилно да забавяме пътя към чакалнята на еврозоната

Бюлетините като тото фишове – мисия невъзможна

Русия обсъжда доживотен имунитет за президенти Предложението е на работна група в Думата

Москва осъдена да плати 50 млрд. долара за ЮКОС Решението на Апелативния съд в Хага не е окончателно

Разкриват кабинет по репродуктивно здраве в Горна Оряховица В него ще консултират едни от най-добрите специалисти във Великотърновска област

Никола Добрев стана „Мистър Икономика“ 2015

Инж. Никола Добрев, председател на Съвета на директорите на КЦМ 2000, стана Мистър Икономика за 2015 година. Наградата му бе връчена от премиера Бойко Борисов на церемония в хотел „Маринела“ в столицата. Мисис Икономика стана Петя Димитрова, председател на управителния съвет и изпълнителен директор на Пощенска банка. 

Наградите Мистър и Мисис Икономика от тази година вече се връчват от „Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България“ (КРИБ). Председателят й Кирил Домусчиев съобщи, че над 500 фирми са направили номинациите в различните категории тази година. В категорията „Финанси и застраховане“ наградата отиде у Борислав Тодоров, управител на Кюн Лизинг и АкорТ ООД. В категорията „Индустрия“ отличен с приз бе Светлин Стоянов, изпълнителен директор на МТГ-Делфин.

В категорията за информационни технологии, наградата бе връчена на Цветан Алексиев, изпълнителен директор на Сирма груп холдинг, в раздел „Услуга и търговия“ – на Димитър Димитров, изпълнителен директор на Софарма Трейдинг. А в раздел „Транспорт и логистика“ награда получи Христо Христов, създател и изпълнителен директор на Дискордиа. 

Министърът на земеделието и храните Десислава Танева връчи наградите в раздел „Земеделие и хранително-вкусова промишленост“ на Георги Милев, собственик на Елеа ЕООД. В раздела „Най-добър старт в кариерата“, наградата отиде в управителя на Джобтайгър Светлозар Петров, а в раздела „Подкрепа за стартиращ бизнес“ – у Ангел Геков, председател на управителния съвет и изпълнителен директор на Българска банка за развитие (ББР).

Тази година бяха връчени 2 специални награди.

За „Борба със сивата икономика“ бе отличен изпълнителният директор на Маster Card Europe за Балканите Артур Туремка. Почетен златен знак на КРИБ по случай 60-годишнината си получи Светослав Глосов, председател на Камерата на строителите в България. 

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.