Саудитският престолонаследник обвинява Иран за нападенията в Оманския залив

Горещо време днес, температурите скачат до 34 градуса

България празнува Деня на йога

Днес е Петдесетница

Конгресът на БСП решава дали да бъде приета оставката на Корнелия Нинова

Дебели ли са зодиите?

На 16 юни 2019 да почерпят

Жена е в тежко състояние след катастрофа на столичния бул. „Възкресение“

1969 – годината, която промени света (ИНФОГРАФИКА)

„Ню Йорк Таймс“: САЩ са участвали в кибератаки срещу електроснабдителната мрежа на Русия

Блудницата Теодора – императрицата на Византия

Иран и ЕС са обсъдили ядрената програма на Техеран

Почти сигурното назначение на Лампард се бави заради компенсация от 4 милиона паунда

Пороен дъжд е наводнил улици в Благоевград

Новооткрити артефакти показаха на изложба в Ахтопол Черноморска библиотека е създадена в музея „История на котвата“ в града

Професията „Писач на дипломи” печели добре у нас

Завършилите висше образование у нас през последната година са над 63 000 души, но колко от тях са с реални дипломи никой не знае, показа репортаж на Нова телевизия.

Повечето студенти купуват всичко, което се изисква от тях- от курсови и дипломни работи, до дисертация, за да се доберат до дипломата.

Въпреки бума на завършили висшисти у нас през последните години не повишава нивото на образованост и знания сред вече получилите дипломите. Това до голяма степен се дължи на професията „Писач на дипломи”, практикуващите я предлагат не само курсови и дипломни работи, а и дисертации. Цените са различни-първите струват 35-40 лева, вторите 350-400 лева, а последната- над 1000 лева.

В България има 51 ВУЗ-а, след пет-шест години висшистите у нас ще са 50% от населението. Непрекъснато се печатат нови учебници, но това не дава резултати в качеството на подготовка, само финансови изгоди за преподавателите, автори на учебници.

Боян Меразов, който има от 15 година фирма, предлагаща всички изисквани от студентите писмени материали, смята ,че работата му е полезна и отдаде търсенето на неговите продукти на практиката студентите да работят и да учат едновременно.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.