Гроздан Караджов във "Фейсбук": Оттеглям подкрепата си за правителството

Оттеглям подкрепата си за правителството и подавам оставка като председател на парламентарната комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения. Това е написал депутатът от ПГ на Реформаторския блок Гроздан Карадов в профила си в социалната мрежа "Фейсбук". Ще продължа да изпълнявам задълженията си на депутат от опозицията и вярвам, че това очакват от мен хората, които ме избраха за техен представител.

Знам, че те искат истинска съдебна реформа, а не фасадни действия, че им е писнало от задкулисни договорки и безпринципни ходове. До този момент никога не съм правил компромиси в работата си, не можех с мълчание да допусна това да случи за първи път. Призовавам всеки със своите действия да се разграничи от статуквото!

Днес мнозина измениха на думата си и застанаха срещу съвестта си. Но това е денят на истината, когато се вижда не само кой ?#?КОЙ? е, но и какъв е – какъв министър, какъв депутат, каква личност. Респект към Христо Иванов, който в много трудна ситуация и до последно отстояваше принципите си, бореше са за реформата и направи възможното за случването ѝ.

Днес, когато мнозина очакваха той да си замълчи, Христо Иванов се изправи и говори. Това ще правя и аз. Ще продължа да отстоявам реформаторските принципи и да работя за истинска съдебна реформа, която очакват нашите избиратели.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини