Голф комплексът до Елин Пелин има нов собственик Имотът е продаден на българска компания, собственост на бизнесмена Мирослав Печев

Над 3000 софиянци дават жилищата си на туристи Броят на обектите, предлагани чрез Airbnb, расте с 80% годишно

Два изтребителя „Юрофайтър“ се сблъскаха в Германия, един пилот е загинал

Холандия без мобилни и стационарни телефони заради авария

Буря отнесе покрива на кооперация в Пловдив

Наредба ще доведе до хаос в туризма Нормативният акт не прави разлика между продажба и плащане в сектора на услугите

Двоен стандарт при 30% от храните в ЕС Кока - колата с глюкоза и повече калории у нас

Аварийно-спасителни екипи в Пловдив са реагирали над 40 сигнала заради дъждовете В София пожарникари са отработили 42 сигнала

Ханде Ерчел ще става леля

Тръмп обяви строги санкции срещу Иран, засягат и върховния лидер аятолах Али Хаменей

Ролс Ройс губи клиенти сред родните милионери Броят на Поршетата в страната нарасна с 10% само за година

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 25 юни 2019

Вдигат пенсиите на 2,13 млн. българи Увеличението ще е с 5,7%, най-високата става 1200 лева

Еленко Божков: Блокът на „ТЕЦ Марица – изток 2“ няма да може да работи на въглища дълго време след пожара

Проф. Христов: Комунизмът в учебниците по история е представен манипулативно

Видински ученици подаряват внимание и грижа на възрастни хора в региона

Общинските съветници от „Единни за промяна“ станаха част от благотворителна инициатива на учениците от ПМГ „Екзарх Антим I“. Заедно с възпитаници от училище „Любен Каравелов“, музиканти и танцьори от видинския ансамбъл „Дунав“ те подадоха ръка на възрастните хора в региона със своя благотворителен концерт.

„Готовността на децата във Видин да помогнат на възрастните хора показва, че можем да бъдем добри и достойни граждани. Няма нищо по-естествено от това да се погрижим за нашите баби и дядовци, които са ни отгледали през годините. Трябва да се грижим за тях не само по време на Коледните празници, защото те са хората, които ни обичат истински и които имат най-голяма нужда от нас“, сподели г-жа Росица Кирова от училищното настоятелство на Природо-математическата гимназия във Видин.

В залата на Драматичния театър имаше две урни, в които се събираха средства в помощ на възрастните хора. Продукти и средства ще се събират и в ПМГ „Екзарх Антим I“ до 21-ви декември, когато на хората от третата възраст ще бъдат доставени хранителни пакети.

„Отделяйте повече време за възрастните хора в живота ви. Обаждайте им се по-често, разказвайте им за вашето ежедневие, посещавайте ги през свободното Ви време. Обичайте ги и се грижете за тях“, призоваха видинските деца.

Освен хранителни продукти, учениците ще подарят на възрастните хора и минути на внимание, грижа, любов и радост за празниците.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.