Любовна драма в Сандански: Васил слезе от покрива, когато Мария се върна - двамата се скараха и той отново плаши да скочи

Заради любовно разочарование мъж се покатери на покрива на висока кооперация в Сандански и заплаши да скочи. След 5 часа любимата му се появи и го склони да слезе. Двамата обаче се скараха и мъжът отново се качи на покрива да се самоубива.

През цялото време униформени охраняваха мястото.

Драмата започна в сряда по обяд. 39-годишният Васил Харалампиев от Благоевград имал приятелка в Сандански. Двамата живеели на семейни начала от няколко месеца. Васил се прибрал до Благоевград за няколко дни, но когато в сряда сутринта се върнал, заварил квартирата празна. Приятелката му заминала за Гърция, без да му се обади. Мъжът се напил от мъка и решил да се самоубива, като скочи от покрива на четириетажна кооперация, където живеели двамата.

"Само Мара може да ме спаси", крещял от покрива той при опита на униформените да го убедят да слезе.

Васил буйствал в продължение на два часа, съблякъл се гол до кръста и дори хвърлял керемиди, което наложило да се загради районът и обезопаси.

Към 15 часа той се уморил и заспал на покрива. До него обаче не смеели да се доближат униформените от страх да не скочи и падне.

"Мъжът стои на самият ръб на покрива, а е тежък на килограми и труден за удържане", коментираха униформените.

Към 16 часа към мястото на произшествието замина и шефът на полицията комисар Росен Танушев, за да решават на място какво да правят с обезумелият мъж.

След 5 часа висене на покрива любимата на Васил - Мария, се завърна от Гърция и го свали от покрива.

След като научила за отчаяната постъпка на любимия, жената, която вчера заминала на гурбет в южната ни съседка, се качила на колата си и се върнала в Сандански.

Тя се качи на покрива, за да говори с Васил, но от страх и притеснение припадна и се наложи фелдшер да й бие успокоително. Възлюбеният Васил слезе и прегърна любимата си. Двама обаче се скараха и Васил се върнал на покрива с твърдо решение да се самоубива. Драмата продължава в Сандански към този час.

Мъжът е шофьор на ТИР.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини