Лекарят на Тръмп: Президентът няма остри здравословни проблеми

Президентът Радев: Ще реша в обозрим срок за подписването на указа за Гешев

В благоевградския съд за първи път разпитаха свидетел във видеоконферентна връзка с Англия

КТ „Подкрепа“: В едва 5 държави в ЕС работниците не получават плащания от първия ден

Монтират 30 камери в бургаския квартал „Победа“

Разширяват офисите за удобство на служителите Правят стаи за отдих и зали за игри

Теди Бургазлиева с меден месец 2 години след сватбата

Борисов: Предложението първият ден от болничните да се плаща от работници няма да бъде внесено в НС

Андреа се зае да влезе във форма

Откриха труп на мъж, застрелян в гръдния кош

От 100 до 10 хил. евро глоба за пушене в Гърция

Велико Търново е домакин на национална среща на общинските експертите по социални дейности и здравеопазване Над 150 ще са участниците във форума

Водка с кисели краставички вреди на стомаха

Административният съд потвърди избора на общински съветници в Горна Оряховица

Туристи оцелели след нападение на вълци в Стара Планина

„Булгартрансгаз“: Доставките на газ се изпълняват нормално

Доставките от газ до всички потребители в България се изпълняват нормално, обяви изпълнителният директор на „Булгартрансгаз“ ЕАД Георги Гегов по време на пресконференция, предаде „Фокус”.

„Целта на тази пресконференция е след поредното съвещание при премиера, от което идваме, да дадем повече информация за текущата ситуация, която в никакъв случай не е критична, напротив. Всички доставки се осъществяват“, увери той.

Изпълнителният директор на БЕХ Жаклен Коен също бе категоричен, че няма нещо, което да буди безпокойство.

„Мина без всякакви сътресения тази нощ. Едва ли не се очакваше и се прокрадваха някои апокалиптични предсказания. Целта на тази среща е да ви кажем, че всичко е спокойно, няма наистина никакъв проблем. Беше подадено заявление от „Овергаз мрежи“ до „Булгаргаз“. Колегите реагираха, имаха готовност за подписването на този договор още след първото съвещание при премиера“, обясни Коен.

След множество разговори, които проведохме с колегите от „Газпромекспорт“ имаме пълните уверения, че ще ни бъдат осигурени максимални количества спрямо потреблението. Фактът, че тези количества действително се доставят до страната е факт за доброто отношение на „Газпромекспорт“ към нашата страна и нашите потребители, обясни още Георги Гегов.

„Която и да е компания да беше изпаднала в това положение, бихме направили всичко възможно да помогнем, респективно на потребителите – допълни шефът на „Булгартрансгаз“ – Уверявам Ви, че ще направим всичко възможно да няма ограничение на природния газ, независимо от периода“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.