Чуждите инвестиции нараснаха със 152% Задгранични компании изтеглят капитали от страната

Цената на „Гражданска” нараства до 400% за шофьори с нарушения По-скъпа застраховка за 21 км/ч превишение на скоростта

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 20 ноември 2019

Двама души загинаха, падайки в дупка с вряла вода на пътя в Русия

Застреляха в гръб бургазлия до езерото Вая (обзор) Убитият бил криминално проявен

Украйна ще строи град на Луната

5G мрежата е опасна колкото кафето

Разменяме изложби с Ермитажа 5 години напред Министерство на културата на визита в Москва

Режим на водата в 6 области в страната

БСП София: Демонстрираните намерения на ГЕРБ и на кмета Фандъкова за промяна в стила и начина на работа, остават само предизборни обещания

Оправдаха прокурор, бил невменяем

Кмет и фолк певец връщат парите за къщи за гости 158 проекта възстановяват пълната сума

Наводнението във Венеция е повредило мозайки и колони в катедралата Сан Марко

Ловци от Норвегия и Гърция отстреляха 100 фазана

Затягат правилата за биоресторантите

Няколко столични района ще бъдат без вода във вторник

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 5 януари, съобщиха от компанията.

Във вторник, във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за изграждане на уличен водопровод на ул. „Иван Радоев“ в кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Иван Радоев“ от ул. „Проф. Жечо Атанасов“ до ул. „Проф. Иван Панталеев“, ул. „Проф. Жечо Атанасов“, по ул. „Емануил Попйорданов“ от ул. „Георги Райчев“ до ул. „Ангел Каралийчев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Радоев“ 16-18. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 5 януари, вторник, във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Александър Стамболийски“ до ул. „Петко Д. Петков“, ул. „Шейново“, ул. „20-ти април“, по ул. „Георги С. Раковски“ от ул. „Шейново“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ ъгъла с ул. „Георги С. Раковски“.

На 5 януари във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стара планина“ с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 12:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Отечество“, ул. „Читалищна“, ул. „Старата ливада“, ул. „Зора“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стара планина“ ъгъла с ул. „Просвета“.

На 5 януари, във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Охридско езеро“ вилна зона „Градище“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Българка“, ул. „Охридско езеро“, ул. 5-та, ул. 19-та.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Българка“ ъгъла с ул. „Охридско езеро“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.