Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 24.10.2019

На 24 октомври 2019 да почерпят

Григор Димитров отпадна от турнира във Виена

Катер на гръцката брегова охрана мина през лодка с мигранти

Бени Ганц получи мандат от президента на Израел да формира ново правителство

„Капитал” изкара ЕК палач на магистрала “Струма” Източници на “Труд” в Брюксел опровергаха манипулациите в изданието за строителството на трасето Крупник - Кресна

Регистрация по ДДС при реклами във фейсбук

Всички страни от ЕС са се съгласили на отсрочка за Брекзит

Саудитската агенция по храните: Bългарските продукти са висококачествени

Къванч Татлъту заминава за 6 месеца в САЩ

Има задържан за взрива в гаража на адвокат от Монтана

Вдигат осигуровките за свободните професии Повече ще внасят и фермерите

ЦИК разреши привличане като обвиняем на Тома Белев за антисемитизъм Постъпило е мотивирано искане от главния прокурор по досъдебно производство

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 24 октомври 2019

Министър Танева: Над 600 работни места ще бъдат създадени чрез проекти по подхода ЛИДЕР

Данъчните приемат вече декларации за доходите

От днес данъчните в цялата страна приемат попълнени данъчните декларации за доходите през миналата година на хартиен носител, припомнят от НАП. Крайният срок за деклариране е 2 май.

От подаването на документа са освободени хората, които имат доходи само от дейност по трудов договор. Всички останали – с доходи от наеми, стопанска дейност, авторски договори и други, трябва да ги декларират.

От миналата година е възможно работодателите да внасят авансово подоходния данък и за четвъртото тримесечие на годината. В случай че сумите не са удържани, трябва да се преведат в бюджета месец след тяхното деклариране – до 2 юни.

От НАП предупреждават още, че е възможно да се забави обработването на декларациите, подадени по електронен път. Хората, които пуснат електронно данъчните си декларации, могат да ползват данъчна отстъпка от 5%.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.