Григор бие, Никол му праща целувка

Никол Шерцингер аплодира Григор Димитров и му изпрати въздушна целувка при победния старт през новата година на турнира по тенис в Бризбън и този факт се превърна в основна новина за световните медии. Атрактивната певица седна в ложата на българина с неговия агент Крис МакКормак и така за пръв път от лятото на миналата година двамата бяха засечени на едно място, макар че Григор бе на корта, а американката - на трибуните. Хубавицата реагира емоционално през целия мач, а лицето й грееше непрекъснато в усмивка.

Иначе хасковлията стартира с важен успех 2016-а след 6:3, 7:6 срещу Жил Симон (Франция) в първия кръг. Победата има историческа стойност за Димитров, защото за пръв път от 5 мача той бие неудобния за него французин.

След последната точка камерите уловиха Гришо също да праща целувка, като се предполага, че е за Никол. Красавицата гледа и първата среща на Григор на двойки и това вече дава основание на медиите да наричат двамата гаджета и да отбелязват, че тя е донесла късмет на новия си приятел.

За първи път любовната тръпка между 37-годишната Шерцингер и Григор (24 г.) разкри през юли 2015-а британският в. „Сън“. Досега звездите отричаха да са нещо повече от приятели, които „са се срещали няколко пъти“. Според електронното издание на британския „Таймс“ обаче слуховете за тяхната връзка вече са разбити от присъствието на Никол в Бризбън и нейната целувка. Изданието припомня предишните връзки на двамата - със световния шампион от „Формула 1“ Люис Хамилтън и руската тенисистка Мария Шарапова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт