Родителите на Благой, който застреля семейството си: Йорданка го е предизвикала

За да направи така Благой, значи Йорданка го е предизвикала или му е признала да има друг. Това каза пред Нова ТВ Пенка Сапунджиева, майката на мъжа, който застреля жена си и дъщеря си в Пловдив, а след това отне и собствения си живот. Днес тримата ще бъдат погребани, но на две различни гробища.

„Каква беше тази любов, да унищожи три живота. Нещо е станало, много страшно за него. Не знам. Няма да мине никога, ако изобщо живеем колкото живеем. Мъката е неописуема”, пита почернената майка. Баща на Благой – Тодор, призна, че мисли да сложи край на живота си, защото няма да може да преживее случилото се.

Не подозирали нищо

Потънали в мъка и скръб родителите на Благой, не подозирали какво може да стане. Дни преди трагедията нищо не подсказвало в поведението му, че се готви да застреля съпругата и детето си. Дори на брат си, с когото споделял всичко не е казал за пистолета. Купил го е във вечерта на убийството.

„Не вярвам, че той го е направил. Все още си мисля, че някои друг може да ги е застрелял”, заявява Иван Сапунджиев, брат на Благой.

Първата и последна любов в живота на Благой била Йорданка. С нея се запознал преди 9-години. Обичал я до полуда и я ревнувал силно. Но според родителите на Благой още от самото начало нещата между двамата не вървели гладко, тъй като Йорданка искала да води по-свободен начин на живот. Преди година се изнесли на квартира, но това не спасило брака им.

На Коледа решили да опитат отново, а на Нова година Благой разбрал, че до Йорданка вече имало друг мъж.

Близките на Йорданка отричат тя да е имала друг мъж. „Не, нищо не е казала. Това са клюки. Аз мисля, че има странична намеса”, заявява Невена Шилева, баба на Йорданка.

„Ревност, ревност може би има, за да свърши тази работа така. Що така това момче? То да се ликвидира, то да се ликвидира. Какво ти пречи това дете, тези невинни жертви?”, пита се бащата на убитата Йорданка Тодор Божев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини