Отстреляха диво прасе с африканска чума в област Русе

Симеон Сакскобургготски: Добрите отношения между България и Гърция допринасят за хармонията в региона

Оставиха в ареста пияния водач, убил двама при катастрофа в Пловдив

Орбан: Ако Турция пусне бежанците, ще трябва да използваме сила, за да защитим границите си

Транспортират в „Пирогов“ 16-годишна, пила по греша сода каустик

Аз-приятелят като поетическа сплав

Доведеният син на Стефан Данаилов: Лекарите го поставиха в медикаментозна кома, за да не се мъчи

Рекорден брой от 196 150 посетители отчита музей „Етър”-а в Габрово Статистиката е за деветте месеца на годината

Китай: С Вашингтон сме в „първа фаза“ от изготвянето на търговското споразумение

Осигуровки за шефове в няколко фирми

Верижна катастрофа затруднява движението край Мездра в посока столицата

Джина Стоева и Ивена отново запяха заедно

Външно: Препоръчваме на българите да не пътуват до Каталуния заради протестите, опасността е голяма

Родителите на Благой, който застреля семейството си: Йорданка го е предизвикала

За да направи така Благой, значи Йорданка го е предизвикала или му е признала да има друг. Това каза пред Нова ТВ Пенка Сапунджиева, майката на мъжа, който застреля жена си и дъщеря си в Пловдив, а след това отне и собствения си живот. Днес тримата ще бъдат погребани, но на две различни гробища.

„Каква беше тази любов, да унищожи три живота. Нещо е станало, много страшно за него. Не знам. Няма да мине никога, ако изобщо живеем колкото живеем. Мъката е неописуема”, пита почернената майка. Баща на Благой – Тодор, призна, че мисли да сложи край на живота си, защото няма да може да преживее случилото се.

Не подозирали нищо

Потънали в мъка и скръб родителите на Благой, не подозирали какво може да стане. Дни преди трагедията нищо не подсказвало в поведението му, че се готви да застреля съпругата и детето си. Дори на брат си, с когото споделял всичко не е казал за пистолета. Купил го е във вечерта на убийството.

„Не вярвам, че той го е направил. Все още си мисля, че някои друг може да ги е застрелял”, заявява Иван Сапунджиев, брат на Благой.

Първата и последна любов в живота на Благой била Йорданка. С нея се запознал преди 9-години. Обичал я до полуда и я ревнувал силно. Но според родителите на Благой още от самото начало нещата между двамата не вървели гладко, тъй като Йорданка искала да води по-свободен начин на живот. Преди година се изнесли на квартира, но това не спасило брака им.

На Коледа решили да опитат отново, а на Нова година Благой разбрал, че до Йорданка вече имало друг мъж.

Близките на Йорданка отричат тя да е имала друг мъж. „Не, нищо не е казала. Това са клюки. Аз мисля, че има странична намеса”, заявява Невена Шилева, баба на Йорданка.

„Ревност, ревност може би има, за да свърши тази работа така. Що така това момче? То да се ликвидира, то да се ликвидира. Какво ти пречи това дете, тези невинни жертви?”, пита се бащата на убитата Йорданка Тодор Божев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.