Блъсков: Странна е любовта на определени кръгове към Местан

„За мен е странна любовта, която се изразява от определени кръгове към Лютви Местан, до онзи ден нямаше такава любов.“ Такъв коментар направи главният редактор на в. „Труд“ Петьо Блъсков по Нова тв по повод отстраняването на Местан от председателското място и от партията, както и вчерашната му пресконференция. „Защото е против ДПС ли?“, допълни той.

По думите на Блъсков Местан е трябвало да свърши някаква работа, която очевидно не е свършил и това е провокирало отстраняването му. А начинът, по който се е случило, е нормален за всяка политическа партия при такива обстоятелства.

„Защо не отиде в американското посолство да потърси помощ, какво търси в турското?“, попита още Блъсков.

Според него щом Местан говори за чест, ако е българин, той трябва да потърси своята чест при лидера си. „Защо не вдигна телефона да попита: Ахмед какво става с мен? А първата му работа е до потърси съдействие от турското посолство“, допълни Блъсков.

Повод за кометара за симпатиите към Лютви Местан дадоха думите на журналиста Петко Георгиев по-рано, че начинът, по който е „екзекутиран“ Местан е като по времето на Сталинизма.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика