Сашо Дончев: „Овергаз“ не дължи нищо на „Газпром“

„Овергаз" не дължи нищо на „Газпром“, заяви категорично собственикът и председател на Съвета на директорите на „Овергаз холдинг" Сашо Дончев. Той каза, че има договор за изпълнение с „Газпром“ за снабдяване на българските граждани с повече от 40 милиона куб. метра газ, а до този момент са изпълнени количества от 17 млн. куб. метра, цитиран от "Дарик".

Шефът на "Овергаз" коментира темата на официалното откриване на волейболната академия "Стойчив-Казийски" в "Арена Овергаз" в "Българско школо" в столичния квартал "Младост" 2.

Дончев обясни, че в понеделник ще проведе разговори с Русия за изясняване на ситуацията, защото до 11 януари руските му колеги са били в почивка.

Собственикът на „Овергаз“ заяви, няма представа каква би могла да е причината и целта за атаките по Нова година, нито кой стои зад тях. Дончев определи като „фарс" случилото се.

По думите на собственика на "Овергаз" той не знае нито кои са сценаристите, нито какви са причините за драмата, която се разигра по Нова година. "Какво правеше министър-председателят в този водевил? Надявам се, че не е сценарист, а иначе, че участва, е очевадно", каза още Дончев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес