Зодиите: Ще забогатеете ли през годината?

Овен

Ще научите тайна

През 2016 г. ще ви се разкрие важна информация за движенията на парите: ще научите за какво служат и как се използват. Това ще ви помогне да не пилеете както досега, а да вложите разум в харчлъка и в боравенето с банковата си сметка. Една от най-строго пазените тайни - тази, която само богатите знаят, е как се печелят и задържат пари.

Новопридобитото знание няма моментално да ви донесе печалба, но все пак ще ви се отворят очите за някои неща. Като например защо става така, че винаги към края на месеца оставате на червено.

Телец

Не чакайте голямата печалба

Открай време имате чувството, че светът нехае за вас. Че нито бог, нито природа милеят за вас. Грешите! Всяко същество се ражда на този свят, за да послужи за нещо. И ако вие изпълнявате предназначението си, то и светът, и вселената ще завибрират в съзвучие със сърцето ви. През 2016 г. имате шанс да откриете какво е личното ви предназначение, защо сте тук и как да осмислите живота си. Когато това стане, всичко ще ви потръгне. Ще имате материална стабилност, но не очаквайте повишение на заплатата или пък печалба от тотото.

Близнаци

Неволята ще ви е учител

Меркурий, вашата управляваща планета, по принцип трудно може да се види с невъоръжено око. На 9 май ще има прозорец от няколко часа, през които ще може да се наблюдава, докато прекосява лика на Слънцето. Този момент ще изиграе важна роля за вътрешното ви познание. Сред многото неща, които ще разберете за себе си, ще е и това, че сте нещо като компас за парите. В момента, в който наистина ви потрябват, ще знаете накъде да се завъртите и какво да направите, за да подобрите материалното си състояние.

Рак

Повярвайте в бъдещето

Транзитът на Меркурий пред Слънцето тази година се отразява на всички знаци. Във вашия случай - с още по-смачкано самочувствие. Хората с недостатъчно високо мнение за собствените си качества съвсем се скапват, когато пред тях се отворят широки възможности. Те дори може да си внушат, че са си заслужили "стрелите на жестоката съдба". Забравете пораженческото мислене. Дръжте се мъжки и ще се появи възможност за печалба - достатъчна, за да ви даде усещане за сигурност и спокойствие. Повярвайте, че имате бъдеще.

Лъв

Нови възможности

Странно е как като ни влезе някоя муха в главата, си затваряме очите и за разума, и за интуицията. След време като си спомним, не можем да повярваме колко слепи сме били. Ще има момент през май, когато Меркурий ще премине за кратко пред Слънцето. Тогава именно на вас ще ви светне крушката. Ще ви се стори, че изведнъж сте прогледнали. Ще ви се изяснят неща, върху които отдавна си блъскате главата. Това, че вече можете да се справяте с проблеми, пред които преди сте били безсилни, ще ви изпълни със самочувствие.

Дева

Съвпадение ще ви бъде от полза

Меркурий е управляващата ви планета и преминаването й пред Слънцето ще ви помогне в едно отношение. Става въпрос за вашата интуиция, разум и познания. Често забелязвате неща, които другите не виждат - че нещо е зле организирано или че не е направено по най-добрия начин. Проблемът е, че обикновено не умеете да изкажете достатъчно ясно и убедително аргументите си и прозорливостта ви остава незабелязана.

Но не и тази година. Благодарение на огромните си познания ще повишите доходите си много повече, отколкото сте се надявали.

Везни

Не съжалявайте за минали грешки

Тази година нещата се обръщат тотално. Вече няма да мъкнете чуждите товари на гърба си. Имате усещането, че някой отгоре ви помага в почти всяко начинание. Ще ви се отвори рядък шанс за издигане. Така се отразява на вашия знак транзитът на Меркурий. Единственото условие да успеете е да действате спокойно. Не се напрягайте за нищо и работите ви ще вървят с лекота. Не съжалявайте за неща, станали в миналото, и не се сърдете на хора, които имат вина за неприятни ситуации, в които сте се озовали. Продължете напред с леко сърце.

Скорпион

С интелигентност към прогрес

Вие сте Макиавели на зодиака. С интелигентен диалог ще постигнете много повече, отколкото със скандали. Помнете, че всяка неприятна ситуация си има начало, среда и край, включително и финансовите трудности. Ще ги избегнете благодарение на транзита на Меркурий. Успехът ви ще е пряко обвързан с успеха на друг човек - вероятно защото с разрешаването на неговата криза ще получите ноу-хау и ще успеете да се справите по подобен начин с неприятностите си, или просто финансите ви са били обвързани с него.

Стрелец

Работа, работа, работа

Ще имате моменти, в които ще ви се иска да си изхвърлите докумените в кофата за боклук и да избягате някъде далеч под вънкашност чужда и под име ново. За вас транзитът на Меркурий означава, че ще трябва да се съсредоточите в три неща, които съвсем не са ви присъщи - дълг, постоянство, старание. Стиснете зъби, напънете мишци и теглете хомота! Ако го направите, ще бъдете радостно изненадани. Като един истински Стрелец ще успеете да се възползвате и от най-малкия шанс и да се измъкнете сами за косата от блатото.

Козирог

Не се съмнявай, проверявай

Обикновено се терзаете: "Какво щеше да е, ако не бях постъпил така и така?" Не се ровете в миналото, това е непродуктивно. По-добре оглеждайте от всички страни нововъзникналите ситуации - това ще ви спести тюхкането. Тази година трябва да забравите, че животът е една борба, при това на брутални жени в мръсна кал. Ако престанете да залагате на сигурно и предприемете смела стъпка за подобряване на положението си, ще поемете нагоре по стълбицата на успеха. За вас 2016-а е година на възход - не само финансов, но и духовен.

Водолей

Без резки движения

Всичките ви сделки ще са относително успешни. През тази година ще ви върви по отношение на парите. Особено печелившо ще е всичко, което решите да предприемете в името на добруването на семейството. Ще получите парична отплата и ако се заемете с благотворителна кауза или някое добро дело. Следвайте сърцето си и вярвайте в идеите си. Ще имате редкия шанс да осъществите проект, за който досега само сте мечтали. Всичко ще се случи, ако работите спокойно и осъзнато. Само не правете резки движения.

Риби

Ще забогатеете от добра идея

2016 г. ще е много успешна за вас, що се отнася до материалното благополучие. Няма да станете милионер, ако по принцип не сте. Но ще имате много добри печалби, които ще се дължат на една ваша много добра идея. Представете си, че решението на даден проблем е очевидно за вас, но никой друг не го проумява. Ще имате подобна ситуация през годината, но транзитът на Меркурий ще ви облагодетелства. Човек, за когото вашето отлично хрумване ще се окаже важно, ще ви се отплати богато. А това ще се отрази и на самочувствието ви.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл