Осъдиха трима българи в Санкт Петербург за опит за продажба на 40 кг кокаин Ще лежат от 10 до 12 г. в изправителен лагер със строг режим

Ердоган: Турция и Русия ще извършват съвместни патрули в Сирия

Баде Ишчил си хвана младо гадже

Вебер за мониторинговия доклад на ЕК за България: Добра работа, Бойко Борисов!

Настояват за спиране на финансовото подпомагане на Тома Белев от държавата В писмо до премиера Бойко Борисов искат отстраняване от длъжността му в Министерския съвет

УЕФА ни предупреди за напускането на Боби

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 23 октомври 2019

Сирийските кюрди заявиха, че са изпълнили изцяло условията на Турция

Вижте кои са служителите и сътрудниците на бившата Държавна сигурност сред кандидатите на местните избори

Мъж и жена са арестувани във връзка с инцидента с откраднатата линейка в Осло

Румъния не е изпълнила допълнителните препоръки от доклада от 2018 г., посочва Европейската комисия

Пуснаха от ареста майката, която изостави бебето си пред болница в Петрич

ЕК: Хърватия е изпълнила условията за присъединяване към Шенген

500 млн. лв. повече за здраве

Филип Морис пуска на българския пазар IQOS 3 DUO

Търсят кой да оправи пропаднал път в Бяла

Агенция „Пътна инфраструктура“ най-после обяви обществена поръчка за аварийно укрепване на подпорната стена по пътя Бяла – Попово. За опасността да се срути канализационният колектор и отпадните води да се изливат директно в река Янтра община Бяла алармира от 2 г., а готовият проект на „Тандем-инженеринг“ е актуализиран миналия март.

Прогнозната стойност на строителството, което трябва да приключи за 2 месеца, е 500 000 лв. без ДДС. Новата подпорна стена ще е дълга 30 м и ще се укрепи с 24-метрови анкери.

Компрометираният участък от кръговото кръстовище до моста обхваща една трета от пътя, който минава през града. Асфалтът е напукан и на места дори липсва. Преминаването на товарни автомобили над 10 т е забранено. Движението е пренасочено по обходен маршрут през град Борово и село Пет кладенци. Той също се нуждае от ремонт.

След близо година АПИ намери и 300 000 лв. за пропадналия участък в района на „Метро“, на изхода по пътя Русе – Бяла. При хубаво време компрометираната близо 60 м отсечка ще се разкопае, за да се изгради насип и преасфалтира.

Шосето пропадна и се нацепи след продължителните валежи преди 2 г. Мястото е оградено и сигнализирано, но затруднява интензивния трафик. Ежедневно оттам минават над 2000 ТИР-а за и от Дунав мост.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.