Президентът Радев: Езикът е най-силното „оръжие“ на дипломата Държавният глава се срещна с клуба на посланиците, говорещи български език

Лавров на среща при Доналд Тръмп във Вашингтон

Световно известен нефролог консултира безплатно в Бургас

Песните на Pavell & Venci Venc’ се слушат в 78 държави

Невръстен грабител задигна торба с 820 лв. от жена

Работник загина, затиснат от цистерна в Любимец

Пожар лумна от хладилник

Варненският свободен университет въвежда облачна технология на Google Студенти и преподаватели ще общуват по електронен път

Вижте какво откриха полицаи при акцията срещу наркогрупата в Елин Пелин (СНИМКИ)

Евробарометър: Само един от четрима българи вярва, че корупцията ще бъде наказана (ГРАФИКИ)

Серена Уилямс – гъвкава като гимнастичка (СНИМКА)

800 живи елхички дарява ЮЗДП за благотворителната кампания на Министерство на земеделието

Пожарникари и полицаи получиха отличия в категория „Смело сърце“

Шофьор блъсна 8-годишно дете в Бургас

Кейт Мидълтън с български вълнени чорапи (СНИМКИ)

Застреляният Веселин Стоименов бил доверено лице на братя Илиеви

Застреляният в София Веселин Стоименов, сочен за ликвидатора на групировката ВИС-2, бил доверено лице на братя Илиеви. Това разкри бащата на Георги Илиев, Павел Найденов пред бТВ.

 Докато братята са били живи, Весо – Дебелия е бил един от активно работещите с тях. „Имущество не изчезва, капиталите не изчезват, те стоят в регистрите и някой ги преразпределя, нищо, че от закриването на ВИС-2 са минали доста години”, смята Найденов.

Той бе категоричен, че в живота на държавата и в икономиката има такива моменти на отстраняване на бизнесмени, особено ако не се работи по правилата и не се използва ефективно икономическия ресурс.

Агресията на спортистите

„Спортистите, които положиха основата на мутренските времена, бяха познати на обществото и на управляващите в началото на прехода. Тези хора са свикнали да живеят в една общност, повечето са интелигентни и умни. Но бяха млади и агресивни и затова имаше чести разстрели и убийства”, допълни бащата на Илия Павлов.

Според него, не тези, които са дали пари на борчетата, са ги убили, а най-често се отстраняват хора, които са дали пари на някой и той не иска да ги върне. „Не знаем кой уби Илия, не бива да соча хора като вероятни убийци. Наскоро получих писмо от Европол, че все още няма следи от убиеца на сина ми”, каза още Найденов. Той посъветва държавата да вкара под прикритие в големите частни фирми свои хора и да наблюдават какво става. „Държава без агентура не може да се справи с престъпността, тя трябва да се създаде отново“, завърши бащата на Илия Павлов.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.