Студент се жалва, че бил бит от сина на Ценко Чоков

В пореден скандал се забърка синът на кмета на село Галиче Ценков Чоков – Мартин. Пред бТВ 19-годишният студент Радослав Илиев твърди, че е бит от младия мъж.

Илиев разказва, че се прибрал преди няколко дни в родното си село, за да си почине след поредния изпит

„Той (Мартин Чоков-б.а.) спря срещу мен с автомобила си, на майка ме напсува, мангал ми каза. После слезе от колата и аз го питах защо го прави това. Той въобще не ми отговори и ме удари. Качи се в колата и каза, че другият път ще бъде повече”, обяснява момчето пред електронната медия.

Според разказа, Радослав е ударен с юмрук в лицето, след което е потърсил помощ в болница във Враца, като по време на прегледа е пазен от полицаи.

„Ако бях постъпил в болницата в Бяла Слатина, Мартин Чоков щеше да дойде да ме заплашва“, обяснява студентът. Той отказал да остане в лечебното заведение, но кзва, че настоял пред полицията да пази дома му.

От бТВ потърсили за коментар по телефона кметския син, но той им затворил. Медията припомня, че в края на декември Мартин отново бе замесен в побой, но в заведение в Бяла Слатина. По-кусно пребитият се отрече от показанията си, а случайно или не видеокамерите от мястото на инцидента се оказаха извън строя във въпросната нощ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право