Чарли Шийн спря лекарствата за ХИВ, подлага се на алтернативно лечение

Чарли Шийн е спрял да пие лекарствата си за ХИВ и вече има последствия от това. Новината съобщи самият комедиант в телевизионно предаване, съобщава "Фимейл фърст". Той бе диагностициран със заболяването преди четири години, но едва в края на миналата разкри това публично.

Чичо Чарли е решил да заложи всичко на алтернативната медицина. Той ще се подложи на терапия в Мексико под грижите на д-р Сам Чачуа.

"Не пия лекарствата си от около седмица", призна Чарли Шийн в запис за шоуто на д-р Оз.
"Дали рискувам живота си? Сигурно. Какво от това. Роден съм мъртъв. Тази страна на въпроса въобще не ме безпокои", заяви актьора. Спирането на лекарствата вече се отразява на организма му. Това се вижда в кръвните му изследвания.

Д-р Сам Чачуа работи върху ваксина срещу ХИВ и е толкова сигурен в нея, че си е инжектирал кръв от Чарли Шийн.

Личният лекар на Шийн е разочарован от решението му.

В края на предаването актьорът споделя, че планира отново да започне да пие лекарствата си, но не става ясно кога.

Чичо Чарли мечтае да открие лек за ХИВ вируса

Чарли Шийн откри цел, на която да посвети живота си. Актьорът обеща, че ще посвети всичките си усилия и възможности на търсене на лекарство за ХИВ вируса.

Той заяви, че се надява децата му да видят ползите от това, което е направил, когато след пет години търсят информация за него в интернет. „Те ще видят, че баща им е истински герой. Че е помогнал на много хора и че продължава да помага на тези, които не могат сами да си помогнат“, каза в интервю актьорът.

Той разкри още, че в продължение на 11 години е бил трезвен и не е близвал алкохол. Но след като разбрал, че е ХИВ-позитивен, отново посегнал към чашката. „Мислех, че така ще излекувам страха и притесненията си. Но всъщност нещата само се влошиха“, признава той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица