Осъден сатанист рисувал с нож по трупа на приятел в Русе

Над 20 сатанински символа изрисувал с нож и вилица убиец по тялото на приятел в Русе. Това стана ясно по приключилото дело за особено жестокото убийство на Джокшун Сюлейманов /31 г./. Окръжният съд даде 28 г. затвор при първоначален строг режим на Милен Бичкиджиев /24 г./, като го призна за виновен в зверската екзекуция.

Зверската саморазправа се разиграла на 29 март м.г. около 20-22 часа на ул. "Троян" 36 в крайдунавския град. Милен живеел в таванска стая под наем и се развилнял след пиянски запой. Домакинът първо посегнал пред приятелката си на друг човек от компанията. След като го изгонил, той се нахвърлил върху Джокшун с юмруци и ритници. После продължил да го натиска с колене и мебели от стаята в гърдите, докато издъхнал. Накрая обезобразил трупа.

След като престоял цяла нощ с трупа на авера си по чашка и изтрезнял, екзекуторът осъзнал какво направил и отишъл в полицията. Милен признал всичко и завел криминалистите при трупа. Според съдебната справка рецидивистът има 9 присъди за други престъпления, от които 8 е излежал като непълнолетен. Той излязъл от затвора преди 3 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони