Театър на Балета на Борис Ейфман с премиера в София

Джоан Роулинг шокира с герои гейове

Осъден за закана за убийство и жертвата му жалят присъдата Инцидентът се разиграл във великотърновското село Беляковец преди година

Българският народ не е див и варварски, братя Британско-българският бизнес бал в Лондон е приеман с почести

Над 150 ранени и 50 арестувани при масовите бунтове в Каталуния

10-те домакински задължения, които горят най-много калории

БДЖ пуска пак временно спрените влакове в страната

СЕМ назначи Антон Митов за временен директор на БНР

Бум на лазерната епилация сред мъжете Технологията в обезкосмяването Duetto MT Evo е у нас благодарение на Jewel Skin Clinic

Турското външно министерство: Кюрдите нарушават примирието

Глория с нови кадри с любимия

Акция на спецпрокуратурата и ГДБОП в Несебър

Бедните мъже харесват жени с големи гърди

Бедните мъже си падат по жени с по-големи гърди, докато по-богатите представители на силния пол харесват дами с по-малки гръдни обиколки. Това са част от заключенията, направени от проучване, проведено от психолозите Вирен Суами и Мартин Тове, цитирано от вестник „Метро“.

Двамата лекари проучили връзката между достъпа до ресурси от страна на мъжете и бюстовите им предпочитания. Тези, които притежавали повече материални блага, харесвали по-скромни бюстове, докато лишените от средства мачовци се захласвали по по-пищните форми.

В тестовете са взели участие 266 мъже от три области на Малайзия с различен социален и икономически статус – нисък, среден и висок.

На всеки от доброволците били показани 5 вида анимации на женски фигури с различни размери на бюста. След това те трябвало да оценят видяното въз основа на атрактивността на обектите. Оказало се, че силуетите с по-големите гърди привличали представителите на по-ощетените и ниски социални слоеве.

В друга поредица от експерименти на около стотина студенти били показвани 5 варианта на дамски силуети на празен и на пълен стомах. Гладните масово залагали на по-едрите бюстове, за разлика от ситите.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.