"Мамо, спокойно" били последните думи на Тодор

"Той каза, мамо спокойно, падна и повече не стана детето. Все още не съм си видяла детето. Това са ми спомените. Каза, мамо спокойно, и видях как се опитаха да го спасят и го натовариха в линейката", разказа пред Нова тв почернената майка на пребития до смърт Тодор от Враца.

„Какво е за един баща да затвори на детето си очите, пълни с кръв, кажете ми!?”, проплака и бащата на 18-годишното момче.

Родителите казват, че с всяко отваряне на вратата го чакат да влезе жив и здрав. Те не доумяват как може детето им да е мъртво, а властите да твърдят, че бил с лека телесна повреда.

Призив

„Колко деца трябва да загинат!? Хора, дайте да се събудим!”, посочи бащата, като се обърна към цяла България. Родителите споделиха, че са обещали на детето си, което вече го няма, че ще се борят докрай за него, за да има правосъдие.

„Искам реална, адекватна присъда за тези убийци, защото 5, 10, 20 години не е реално!”, категорични бяха те и признаха, че никой не може да им помогне. Все пак искат да спасят другите деца, за да е Тодор последният, който е загинал по такъв нелеп начин.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини