Глобиха 22-годишна, нападнала ученик заради фалшив профил

Гневна млада жена от Поповско наложила "възпитателни" мерки на шестокласник, злепоставил сестричката й с фалшив профил в социална мрежа, пълен с обиди. За разправата с ученика, която станала в час, тя е наказана за дребно хулиганство. Съдът в Попово санкционира 22-годишната Р.Ш. с глоба от 100 лв., съобщиха магистрати.

Младата жена гледала сама сестра си, тъй като родителите им били в чужбина. През ноември по-малката се оплакала, че някой й е направил фалшив профил в социална мрежа. В него имало грозни думи, които злепоставяли момичето и то било наранено.

Сестрата-настойник взела присърце проблема на малката и отишла в селското училище да се разправя с вероятния автор на злепоставящия профил. Влязла в началото на часа по математика и се насочила към момчето, като го хванала за врата. Заплашила го да премахне профила, за да не го бие и "изключи от училище". Стреснат, малкият се дръпнал и бил одраскан. Разправията чула дежурната учителка, която разтървала 22-годишната и ученика. Полицията образувала преписка за саморазправата и жената била глобена за дребно хулиганство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини