Жив ли е Джон Сноу? “Игра на тронове“ пристига през април

Милиони фенове на епичната, наситена с насилие, секс и качествен текст поредица „Игра на тронове“ очакват премиерата на шестия сезон, която вече си има и дата - 25 април. Най-интригуващият въпрос, който си задават всички ангажирани в света на сагата, създадена от Джордж Мартин и адаптирана за екрана от Дейвид Бениоф, е дали Джон Сноу - един от най-иконичните образи в поредицата, е оцелял и ще се завърне.

От operationkino.net съобщиха, че миналата седмица Джордж Р. Р. Мартин, авторът на книжната поредица „Песен за огън и лед“, е охладил рязко настроението на почитателите със съобщението си, че не е в състояние да завърши навреме шестата книга от сагата.

За сметка на това президентът на HBO Майкъл Ломбардо потвърди, че е в преговори със създателите и изпълнителните продуценти на сериала Дейвид Бениоф и Дан Вайс за подновяване на шоуто. Както преди две години „Игра на тронове“ беше продължен с пети и шести сезон, сега идеята отново е да се направят още два нови сезона - седми и осми. Но дали това ще е финалът, или ще има девети и десети, все още не е ясно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали