Руски двойник на Ди Каприо шашна света

Роман Бурцев е на 33 години, работи като полицай в спешния център на телефон 112 в град Подолск, недалеч от Москва.

Без да подозира, наскоро Роман спечели световна слава, след като снимката му в парадна униформа превзе с щурм интернет. Причината? Невероятната прилика на руския полицай с холивудския актьор Леонардо ди Каприо.

Междувременно у нас във фейсбук беше организиран празник по случай крайно дългоочаквания и дългогодишно отлаган "Оскар" за Леонардо ди Каприо.

До момента над 1500 души са потвърдили присъствието си, а над 2400 са заинтересовани. Точно място не е посочено, има само дата - 28 февруари, когато е вечерта за връчването на наградите. Предполага се, че ако заветното нещо се случи, купонът ще е повсеместен и див - сякаш излязъл от блокбъстъра "Вълкът от Уолстрийт".

В интернет от години се срещат майтапи с това, че актьорът, любимец на милиони по целия свят, все още не е спечелил най-престижната филмова награда в САЩ, а и най-престижната в света.

Особено разочарование предизвикаха загубите му с последните му няколко филма, сред които "Вълкът от Уолстрийт" и "Джанго без окови".

Сега българските му фенове и милиони по цял свят се надяват, че ролята му в "Завръщането" най-сетне ще му донесе лелеяния приз, след като Ди Каприо получи "Златен глобус" за играта си там.

Лео от Подолск: Нямам бонуси от приликата

- Роман, как ви се отразява внезапната световна слава? Радвате ли се?

- Зарадван е силно казано, по-скоро съм удивен.

- Какво е усещането да си двойник на Ди Каприо?

- До неотдавна си живеех спокойно. За приликата ми с Леонардо ми говорят много отдавна познати и колеги, но не им обръщах особено внимание. У дома нямам нито плакати, нито снимки на холивудския актьор. Цялата шумотевица ме връхлетя внезапно, не бих казал приятно. Не ми пречи, но и бонуси нямам.

- Гледахте ли „Завръщането“?

- Отдавна не съм ходил на кино, но чух за този филм - всички говорят за него. Е, сега май ще се наложи да отида и да го изгледам. Във вторник съм на изпит за шофьорска книжка, след него обезателно ще отида на кино.

- Женен ли сте?

- Не, ерген съм и активно си търся съпруга.

- Ди Каприо разказва, че баба му е от гр. Перм. Да не би наистина да сте роднини, братовчеди някакви?

- Нямам роднини в Перм, родът ми е от Тулска област.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица