Пенсионерка изчезна след сбирка на туристическо дружество край Търново

83-годишна жена от Велико Търново е обявена за общодържавно издирване, след като изчезнала безследно в събота вечерта. Възрастната търновка е в неизвестност след участието си в пенсионерска сбирка на Туристическо дружество „Трапезица”. В злополучната вечер тя и нейни приятели били на банкет в ресторант в местността „Ксилифор” на около 3 км от старата столица.

Когато групата тръгнала да се прибира, участниците в купона забелязали, че пенсионерката не се е качила в автобуса. Приятелите на Р.П. се върнали да я търсят, но открили само връхната й дреха. На друга жена пък й липсвало палтото и се предполага, че преди да излезе от заведението, пенсионерката погрешка е облякла чужда дреха.

Притеснени, нейните познати алармирали полицията и от два дни жената се издирва. В понеделник криминалисти поискали съдействие от кметството в старата столица, откъдето осигурили екип и снегорин, който да разрине пътните трасета в местността.

„Възможно е жената, която е самотноживееща , да се е прибрала в града и да е отседнала при някоя своя приятелка”, допускат полицаи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони