Съдят агресивен рецидивист за блудство

Румен Алексиев/30 г./, по прякор Чашката или Лудия, от Шумен застава пред съда по обвинение за блудство с 5-годишно дете. Това съобщават от апелативната прокуратура във Варна.

Както "Труд" писа, той похитил момчето на 9 юли м.г. Пред жилищен блок в Шумен играели две момчета на 8 и 5 г. Когато децата забелязали съседа си Алексиев, от когото се страхували, решили да си тръгнат. Но обвиняемият ги забелязал и първо повикал по-голямото момче във входа, после и малкото. Заповядал на баткото да напусне и блудствал с приятелчето му, като се отърквал в него и го опипвал.

Осемгодишното момче чуло плача на детето и веднага съобщило на майка си, че Лудия, е направил нещо. След два дни извършителят бил задържан. От първоначалното му задържане до сега той е в следствения арест, като отрича да е извършил сексуалното насилие, въпреки събраните по делото доказателства.

Румен Алексиев е осъждан два пъти за кражба и грабеж, като изтърпял ефективно наказание от 2 г. На свобода е от 19 ноември 2014 г. Склонен е на агресия към деца и жени.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право