Хьонес избрал Анчелоти за „Байерн“

Ули Хьонес е човекът, избрал Карло Анчелоти за треньор на „Байерн“, твърди в. „Билд“. На 29 февруари легендарният футболист и ръководител ще бъде освободен от затвора. А заменилият го като президент Карл Хопфнер обяви, че е готов да му върне поста веднага. В последните шест месеца Хьонес е бил част от всяко важно решение в живота на „Байерн“. Сега той работи като консултант в детско-юношеската школа.

Шефове от съперници в Германия изказаха своята радост, че Барона на Бундеслигата ще бъде освободен предсрочно. „Много е важно Ули отново да е във футбола“, каза президентът на лигата Райнхард Раубал. „Радвам се, че намалиха присъдата му и той отново ще бъде на стадиона“, добави Клаус Алофс, спортен директор на „Волфсбург“.

„Ако Хьонес се завърне начело на „Байерн“, това ще е отлична новина за баварския клуб“, предрече Хериберт Брухаген, президент на „Айнтрахт“.

„Много искам пак да се засечем на стадиона“, обобщи босът на „Борусия“ (Дортмунд) Ханс-Йоаким Вацке, с когото в последните години имаха доста спорове.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят