Турист остана без пари след баня в село Баня

Избраха Филип Димитров за зам.-председател на Венецианската комисия

Турция облага туристите с нов хотелски данък

Президентът Радев: Езикът е най-силното „оръжие“ на дипломата Държавният глава се срещна с клуба на посланиците, говорещи български език

Лавров на среща при Доналд Тръмп във Вашингтон

Световно известен нефролог консултира безплатно в Бургас

Песните на Pavell & Venci Venc’ се слушат в 78 държави

Невръстен грабител задигна торба с 820 лв. от жена

Работник загина, затиснат от цистерна в Любимец

Пожар лумна от хладилник

Варненският свободен университет въвежда облачна технология на Google Студенти и преподаватели ще общуват по електронен път

Вижте какво откриха полицаи при акцията срещу наркогрупата в Елин Пелин (СНИМКИ)

Евробарометър: Само един от четрима българи вярва, че корупцията ще бъде наказана (ГРАФИКИ)

Серена Уилямс – гъвкава като гимнастичка (СНИМКА)

800 живи елхички дарява ЮЗДП за благотворителната кампания на Министерство на земеделието

Съпруга купи къща на домашен насилник и го изгони

Жена купи къща на садистичния си съпруг в русенското Ново село и го изгони чрез съда заради непрекъснат тормоз. Районните магистрати в крайдунавския град задължиха В.И.Д. да се въздържа от домашно насилие и му забраниха 18 месеца да приближава В.А.А. до къщата й, нейната месторабота и местата за социални контакти и отдих.

Побойникът трябва да плати 200 лв. глоба и да покрие разноските по делото, като може да обжалва решението пред окръжния съд. „В конкретния случай представената декларация по чл.9, ал.3 съдържа достатъчно данни за домашно насилие“, мотивира се съдът.

Семейството живеело без брак от 6 г., а преди месеци В.А.А. купила къща в селото. Мъжът й обаче започнал да я бие безпричинно. Чашата на търпението й преляла миналото лято, когато В.И.Д. се напил и я унижил с обиди, псувни и дърпане за косата.

Детето им се разтреперало от грозната сцена и майка му посочила вратата на насилника. Той се изнесъл от общия им дом, но продължил да се заканва на жена си по телефона, че ще й счупи кратака и ще я убие. Жената се оплакала в полицията и случаят стигнал до съда.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.