Лола ди Мола: Кой открадна родния сексапил?

Обявената за еротичен секссимвол Боряна Миткова щяла да се пробва и като певица. Похвална инициатива, така да се каже, остава спонсор да намери. Иначе засега е модел, явно еротичен, съдейки по оскъдната премяна и заоблените форми. Отгатвам и по еротиката, която блика от лошо боядисаната коса и татуираната плът, толкова новаторско и секси излъчване! Изписаните с чупка вежди и очната линия като на египетска принцеса също са задължително впечатляващ акцент във вселената на антисексапила!

Поне яркото червило да бе в актуален нюанс, ама нейсе, то без друго момата е като от гората.

Най-секси мъж стана Едис Пала, разкъсван между поприщата си на актуален бохем и бъдещ дизайнер. Известен доскоро с престижната титла „абитуриент 2014“, само за година младежът извървя дълъг и сложен творчески и професионален път. В очакване сме на колекцията му от облекла, които, както научаваме, се изготвят специално в Италия. Вероятно и Деси Цонева като нас е завладяна от нетърпение да види италианската стока, та си е спретнала смело екипче за галавечерта. Сексито според представите й облекло се състои от дантелен crop top, под който смело прозира сутиен в светъл нюанс, придружен от разтворен неестетично кожен колан в долната част на тоалета. Героите на тази снимка са доста секси по един сложен и неразбираем за околните начин.

Не, това не било Росито Кирилова, най ми била Мис Баба 2015. На настоящата галавечер Дони Василева се окичи с титлата „най-секси участник в риалити формат“. Опитвам се да определя колко ретро е тоалетът, който е избрала, като вземам предвид цвета, дизайна и бродерийките. Прическата е също впечатляваща, вдъхновена вероятно от младите години на споменатата певица и на цял един жанр в музиката. Известна с участието си в риалити формата „Фермата“, с разказите относно присъствието си в личния живот на покрита с печална слава фигура от „топлото“ минало, г-жа Василева е била и текстописец в сферата на попфолка.

Приз за най-секси бизнес дама отнесе русокосата Йордана Димитрова. Задължителното русо в косите бе придружено от вече баналните букли и също толкова овехтялото черно- червено в тоалета. Долната част на роклята в червен сатен е много в стил pin up, за разлика от модерната в наши дни тенденция slip dress, за която са характерни фина материя и свободен силует. Кога ли родните дами с възможности ще сверят часовници с актуалната мода?

Една от дамите в черно на снимката грабна наградата „Body Секссимвол“, коя точно - моля, отгатнете! Призьорката на име Рени Симеонова ще познаете, ако следвате следата - чупка на снагата, излишна височина на косата, задължителен червен конец на ръката.

Веселина Илчева се окичи с приза за най-секси плеймейтка и като за такава награда бе избрала ненужно стилен тоалет. Роклята в черно-бяло и красив модел бе безвкусно съчетана с баналния стил на прическата и невероятно лош грим. По-тъмната от необходимото основа на лицето не придава здравословен тен, а качва доста години към възрастта на изненадващо младата дама. И ако аз оставам в недоумение относно сексапила на призьорката, той явно е омаял господина, нежно придържащ плеймейтката (ама наистина ли е такава!) изотзад, в гръб искам да кажа.

Недоразуменията в света на родния сексапил не свършиха с това! За секссимвол на годината бе избрана непълнолетната Гери-Никол, чийто гримьор би трябвало да получи приз за най- секси „маскиращ липсващи години грим“, ако има такава награда.

И като черешката на вкисната торта за сексимвол на десетилетието бе обявена фолк певицата Емануела. От този образ ви лишавам с вдъхновение, надявайки се да ми благодарите с облекчение.

Кой открадна българския сексапил и къде го скри?!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл