Лавров на среща при Доналд Тръмп във Вашингтон

Световно известен нефролог консултира безплатно в Бургас

Песните на Pavell & Venci Venc’ се слушат в 78 държави

Невръстен грабител задигна торба с 820 лв. от жена

Работник загина, затиснат от цистерна в Любимец

Пожар лумна от хладилник

Варненският свободен университет въвежда облачна технология на Google Студенти и преподаватели ще общуват по електронен път

Вижте какво откриха полицаи при акцията срещу наркогрупата в Елин Пелин (СНИМКИ)

Евробарометър: Само един от четрима българи вярва, че корупцията ще бъде наказана (ГРАФИКИ)

Серена Уилямс – гъвкава като гимнастичка (СНИМКА)

800 живи елхички дарява ЮЗДП за благотворителната кампания на Министерство на земеделието

Пожарникари и полицаи получиха отличия в категория „Смело сърце“

Шофьор блъсна 8-годишно дете в Бургас

Кейт Мидълтън с български вълнени чорапи (СНИМКИ)

Горя Пантеона на възрожденците в Русе, има пострадал

Кмет и общински шеф нахокаха дупнишките чиновници

Общинска администрация в Дупница отсъства от задълженията си. Администрацията нехае, а такова поведение не може да се толерира. Така оцени роботата на чиновниците шефът на минипарламента и превозвачески бос Ивайло Константинов /ГЕРБ/. Служителите бавели докладните, които влизат в дневния ред на съвета, това в някои случаи може да се окаже фатално и да провали важни проекти по различните програми, смята Константинов и призова градоначалника инж. Методи Чимев да вземе „спешни мерки“. Според него обаче не може да се очаква старание, дисциплина и добра работа от хора, които взимат около 600 лева заплата.

Всички мнения, предложения и упреци в посока подобряване обслужването на гражданите на общината са уместни и ги приветствам, упрекна подчинените си и кметът Чимев. Той обяви, че се подготвят конкурси за началници на някои отдели.

Още в началото на втория си мандат Чимев започна оптимизация на администрацията – известие за прекратяване на договорите бяха връчени на 6 общински чиновници. Те излизат в пенсия, като не на всяко място ще бъдат назначавани нови. Основното щатно разпределение на общината засега остава от 100 служители.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.