Гонзо: Не парламентът извади „Литекс“ от терена

Думи като снаряди пак летят между „Литекс“ и „Левски“.

В четвъртък „оранжевият“ шеф Стойчо Стоилов нападна - изхвърлянето на отбора от „А“ група е след политически натиск от „Герена“. В петък „сините“ контраатакуваха с декларация в смисъл, че не те са извадили ловешкия тим от терена.

В събота сутринта Стоилов върна топката: „Левски“ винаги се крие зад някакви си декларацийки. Явно те така са свикнали. Дали политическото влияние идва от собственика на „Левски“? Да. Всеки да го разбира както иска.“

По обед спортният директор на „Левски“ Георги Иванов „шутира“ остро: „Ако трябва да отговоря на този наглец, ще е така. Той беше човекът, който извади тима от мача. Никой не му е виновен нито от парламента, нито някой политик е извадил „Литекс“ от терена. Освен ако не смята, че Гриша Ганчев вече е политик. Ако трябва да гледаме законите, играчите бяха извадени от Стойчо Стоилов, който няма никаква длъжност в този клуб (по лицензионни документи - б.р.). Това се води самоволно напускане. По правилник е наказание за една година спиране на състезателни права на играчите и по 2500 лева глоба.

Нека да си спомним как станаха шампиони четири пъти и какви неща правеха. Това са същите хора, които ръководят „Литекс“ и сега, и изобщо - българския футбол.

БФС вече достатъчно се е дискредитирал, като и малките деца не вярват, че се прави нещо, както трябва. Затова още преди месец поискахме оставки.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ